Kampreferat: Brabrand fik uafgjort til sidst i Odder

Brabrand besøgte fredag aften Spektrum Odder. De seneste 3 gange Brabrand har gæstet Odder har det udløst et nederlag. Det skulle Brabrand se om man kunne rette op på denne fredag aften.

Brabrand lagde det største tryk fra start, og der blev meget hurtigt dannet et billede af at Odder overlod alt initiativet til Brabrand. Deres udgangspunkt var meget dybt, og derfor også meget svært at bryde op for Brabrand offensiven. Kampens første store chance kom efter en frispilning til Nichlas ”Tunna” Knudsen i venstre side af banen, han fik desværre en lidt skidt førsteberøring, så han kom lidt for langt ud i banen, men derfra fik han smidt et perfekt indlæg ind til vores farlige angriber Kenan Hajderevic, der desværre brændte, på en chance han ellers sjældent misbruger.
Brabrand var klart mest i boldbesiddelse, og Odder var sjældent i nærheden af Brabrand målet, omvendt løb Brabrands boldbesiddelse ofte ud i sandet, og førte dermed ikke til noget.

Brabrand har i starten af sæsonen været uhyggelige på dødbolde, og her tilfaldt der også Århus mandskabet nogle chancer. Efter en af disse, havnede bolden for fødderne af Mads Rosenberg, der hamrede bolden mod kassen, desværre ramte den Jesper Brinck i ryggen, og dermed gav den ikke bonus. Brabrand var i første halvleg simpelthen ikke i stand til at udnytte deres spilovertag, og lige inden pausefløjtet straffede Odder dette. Det var første gang Odder virkelig kom i nærheden af Brabrand målet – Efter 43 minutter mister vi bolden dumt i vores venstre forsvarsside, og et fladt indlæg sejler hele vejen gennem feltet hvor bolden til sidst havner ved Nikolaj Søgaard, der på flot vis sparker bolden helt op i krogen fra feltkanten, helt uden chance for keeper Rosenørn.

Anden halvleg foregik meget på samme måde. Odder havde et resultat de var yderst tilfredse med, og derfor indbød det ikke til at de skulle længere frem på banen. Det var lidt den samme problemstilling for Brabrand i anden halvleg, som i første halvleg, hvor man ikke formåede at spille sig frem til de helt åbne scoringsmuligheder, selvom man arbejdede hårdt på at bryde Odders meget stærke defensiv op blev det hele tiden ”lige ved og næsten”. Med 10 minutter tilbage af kampen roterede Brabrand rundt fra 5-3-2 til 4-4-2 og fik dermed lidt flere folk frem på banen. Tunna kom ud på kanten, men gik kort efter i stykker, der var ellers ofte optræk til noget, når han kom i fart fra venstre side af banen.

Vi skulle helt frem til overtiden før forløsningen endelig kom for Brabrand efter nogle tilfældigheder i Odder feltet, havner bolden ved Ruben Nygaard, der sendte et hårdt fladt indlæg ind i feltet, og denne gang svigtede Mads Rosenberg, der var blevet smidt på toppen i slutminutterne ikke, han satte en inderside på bolden og stillingen var nu 1-1. Brabrand fortsatte det tunge overtidspres, hvilket var millimeter fra at bære frugt. Jesper Brinck smed til allersidst et indlæg ind i boksen, og endnu engang var det Mads Rosenberg der skarpt headede bolden mod mål – men her diskede Odder målmanden op med dagens detalje. En fantastisk fingerspidsredning var det eneste der sørgede for at Brabrand ikke tog alle 3 point denne dag.

1-1 er i bund og grund et fair resultat af kampen – når man udligner til allersidst er der ikke andet for, end at være tilfreds, men alligevel stod man efterfølgende med en fornemmelse af, at det ikke havde været ufortjent hvis Brabrand havde vundet denne kamp.