Presse     Facebook     Søg

Brabrand sendt ud i pokalmørket

Brabrand tabte opgøret til 1. divisionsklubben FC Fredericia, der dermed sender Brabrand IF ud af DBU Pokalen. Dermed kan holdet holde fokus på 2. division.

Brabrand stillede anderledes op end weekendens kamp mod Aarhus Fremad, hvilket betød, at Daniel Boye Handlos Lundholm, Ruben Nygaard, Jesper Brinck, Søren Bojsen og Rasmus Ingeman stod over, mens de skadede Lukas Schmedes Enevoldsen, Mikkel Buur Simonsen, Jakob Methias Vase Jensen og Christopher Geertsen ligeledes heller ikke var med i kampen. Samtidig sad terrieren Gökhan Tokay på bænken sammen med Kenan "Hajen" Hajdarevic.

Dermed blev der plads til en del nye i start-11'eren i forhold til kampen på Riisvangen. Her startede Arfan Habibi, Henrik Borup, Orhun Øztürk, Jacob Linnet, Mike Kaljo, mens der var debut til Anders Hansen, der senest har spillet i Aarhus Fremad. Patrick Borup Pedersen fik desuden debut midt i 1. halvleg.

Kampen startede fint med godt spil fra begge mandskaber, men alligevel fik FC Fredericia bragt sig i front efter et hjørnespark efter små 10. minutters spil. En situation, hvor Brabrand så lidt passive ud. En 10. minutters penge senere bragte Mike Kaljo balance i regnskabet efter en lidt heldig frispilning af Henrik Borup.

Kampen bølgede stadig, men Fredericia havde dirigentstokken og det meste af spillet. 3 personlige fejl i resten af halvlegen gjorde udslaget og dermed kunne Fredericia gå til pause med en komfortabel føring på 1-4. Det var især kynismen fra holdet fra trekantsområdet, der lagde grobund for pauseføringen. Måske en lille forskel mellem 1. og 2. division.

2. halvleg blev lidt en mærkelig en af slagsen. Fredericia var i fin kontrol og havde bolden en del. Fredericia kunne have bragt sig yderligere foran, men en refleks af Ørnen afværgede. Efter 80. minutter reducerede Tunna efter en genial frispilning af Gerster Peipinen.

Dermed endte kampen 2-4 til Fredericia og dermed er Brabrand ude af DBU Pokalen.

Brabrand kan nu se frem til en ny storkamp på lørdag, hvor Thisted FC kommer på besøg!