Presse     Facebook     Søg

Sejr hjemme mod B.93

En knoldet, men med årstiden in mente, fin bane 3 lagde grundlag for 3 point mod de stærke københavnere fra B.93. Brabrand vandt opgøret 4-2.

Kampen var knapt igangsat, inden Brabrand fik scoret ved Kenan Hajdarevic i det 4. minut efter et hjørnespark. Brabrand vadede i chancer i de første 10. minutter, da Kenan Hajdarevic headede på stolpen. Mikkel Ørbech ville også lege med. Han opsnappede en bold efter et mislykket københavner opspil, og han trykkede af med venstre poten. Afslutningen prellede af på tværribben. Kenan formøblede en friløber, medens at keeperen flot holdte Mathias Haarups afslutning ude af kassen.

Grundtegningen for en Brabrand sejr var tegnet, men så skete der noget. Det er det herlige ved fodbold. På godt og på ondt. B.93 begyndte at bide fra sig. Københavnernes stærke angriber Sebastian Czajkowski blev iscenesat inde i feltet. Han blev nedlagt. Czajkowski eksekverede selv. Bum. 1-1 og det var kun de medrejste B.93-fans, der nu larmede. 

For at det ikke skulle være løgn indkasserede Brabrand yderligere i en scoring inden halvleg, da B.93-anføreren Martin Heisterberg sparkede københavnerne i front 1-2 efter et hjørnespark. Kampen var vendt fuldstændig på hovedet, og der var klar københavner dominans.

1-2 ved halvleg og et godt eksempel på hvor hurtigt det går i fodbold. Brabrand havde de første 20 minutter, hvorefter der stod B.93 på resten af halvlegen. Der var i hvert fald en del ting at snakke om i pausen.

Det startede ikke godt for Brabrand. Brabrand havde svært ved at komme ind i kampen, og det var først efter en times spil, at Brabrand fik en livline, idet "Hajen" slap løs. Han blev ulovligt væltet i feltet, og da 93'eren Adam Emme Jørgensen var sidste mand blev det til marchordre og straffespark. Kenan eksekverede. Brabrand var med igen. Sådan!

Herefter bølgede det frem og tilbage, men det duftede af remis. Men et hjørnespark gav en kæmpe mulighed, hvilket igen gav blod på tanden. 

Simon Riis blev i løbet af halvlegen indskiftet. Dette gav pote, da han med 5. minutter igen dukkede snigende op bagerst i feltet efter et indkast. Riis satte indersiden på, og den gik i kassen. Hvilken forløsning. 

Nu satsede københavnerne, hvilket gav plads til Brabrand. Mike Kaljo tilkæmpede sig 3 friløbere, hvoraf den ene blev sparket gennem benene på keeperen. 4-2 og sejr til Brabrand. 

Kampen viser, at alle kampene i foråret bliver tætte. Får man ikke lukket kampene, så kan det let gå til anden side og det skal vi have med i baghovedet, når vi den 2/4 gæster Greve til endnu en svær kamp. 

Flere nyheder

12-11-2017
Enevoldsen: "Vi gik efter de tre point"
11-11-2017
Optakt: Formstærkt Nykøbing-mandskab gæster Aarhus
04-11-2017
Optakt: 5 spørgsmål til cheftræneren
03-11-2017
Buur: ”Selvtillid og blod på tanden, når vi præsterer”
28-10-2017
Optakt: HB Køge vil angribe Brabrand som vilde løver
21-10-2017
Tobias Olesen: ”Fedt at få min debut!”
20-10-2017
Optakt: Skal tredje gang blive lykkens gang?
07-10-2017
Optakt: Kamp om vigtige point mod Skive
05-10-2017
Status-samtale med Tom Søjberg
18-09-2017
Ny spiller skriver kontrakt med Brabrand IF

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media