Presse     Facebook     Søg

Påskebold på Engdalsvej: Dalum gæster

Der er mere fodbold på Engdalsvej denne Påske, idet der 2. påskedag fløjtes op til endnu et spændende opgør, idet Dalum gæster Brabrand Stadion.

Brabrand skal vaske overtiden væk. Muligheden kommer i morgen, når Dalum IF gæster stadionet ved Brabrand Søen. 

Dalum IF er et dygtigt hold, der kommer med massere af power og dynamik via deres dynamiske 3-6-1 system. Holdet besidder flere profiler herunder Jacob Eigaard, Kasper Dreyer, Jens Mårtensen og Anders Staldgaard. Dalum har leveret svingende resultater indtil videre i foråret, men de leverede en glimrende indsats mod Aarhus Fremad, hvor det blev til en 3-2 sejr. 

Fynboerne har flere strenge at spille på, men de er særligt dygtige i deres opbygningsspil fra 3-backkæden, hvor den boldsikre Kasper Dreyer er dirigent. De kan også spille på den lange violin, når der skal spilles investeringsbolde. 

Brabrand skal igen forsøge at nappe 3 point i en kamp, hvor der bliver fightet til sidste meter. Brabrand skal forsøge at komme sig ovenpå blamagen i de døende minutter mod Hvidovre, der slap hjem til Djævleøen med det ene point. Brabrand skal forsøge at rykke tættere sammen i bussen. 

Udtrykket er klart. Der skal spilles som en enhed. Aftalerne skal være overensstemt, og alle skal være klar til at spille ud fra samme fællesnævner. Så er der mulighed for at tage alle 3 point mod et stærkt fynsk mandskab, der har handlet dygtigt ind i vinterpausen.

Brabrand døjer stadigvæk med småskavanker, men der var comeback til Morten Gerster Peipinen i kampen mod Hvidovre, og det lysner også for Christoffer Ring Hansen, der er på vej tilbage i fuldt gallop. Derudover forventes alle kompetanter fra Hvidovre-kampen at være klar. 

Vi håber på at se mange af jer til morgendagens vigtige kamp. Der er fri entré til kampen, der fløjtes op kl. 14.00.

Vel mødt 

Flere nyheder

15-04-2018
Pointdeling med en ærgerlig smag i munden
15-04-2018
Fremad Amager kommer til Brabrand med selvtillid
08-04-2018
Holdånd sikrede historisk sejr i Vejle
02-04-2018
Brabrand får point for tredje kamp i træk
25-03-2018
Fra jubel til skuffelse på et øjeblik
24-03-2018
Ekstremt spændende kamp venter i Skive
04-03-2018
Ærgerligt nederlag mod Fremad Amager
04-03-2018
Fem debutanter til 6-pointskamp mod Fremad Amager
20-02-2018
Oliver Milton årets målmand i serie 1

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media