Presse     Facebook     Søg

5 uafgjorte resultat af 6 mulige

Deja-vu er det rette ord at bruge omkring kampen mod Dalum IF. Brabrand startede flot. Fik scoret 1-0 målet og havde mulighederne for udbygning af føringen.

Det sidste manglede og Dalum udlignede efter 80. minutter. Endnu et uafgjort resultat. Den samme sang blev skrevet endnu en gang. Der mangler det sidste for at kunne vinde kampene. Hvad det er - det skal der arbejdes på, inden der igen kan komme 3 point på kontoen. 

Brabrand startede flot, og mange sten blev sat rigtigt. Drengene var endnu en gang forvist til bane 3 pga. den megen regn, der har raseret over Aarhus i Påskedagene.

Det tegnede godt, men skarpheden udeblev. Dalum blev trykket, men fynboerne var ikke uden muligheder. Især en stærk Jacob Eigaard spillede godt hos gæsterne, der sporadisk afsluttede på Mathias Rosenørn. Men følelsen var der igen. Det duftede af en Brabrand sejr. Michael Kærgaard Pedersen slog et indlæg ind i panden på Kenan Hajdarevic, og den ellers så træfsikre angriber forspildte chancen, da han headede lige på keeperen. 

Mike Kaljo fik flere gode muligheder, og på en af disse afdriblede han keeperen og lagde kuglen i rosen. 1-0 og Brabrand i front. Det tegnede godt, men føringen blev desværre ikke udbygget. Og dermed måtte holdet gå til pause med blot 1-0. Der blev tegnet, snakket, lyttet og fortalt i omklædningsrummet, men 2. halvleg startede med Dalum dominans, hvor især Anders Staldgaard og Kasper Dreyer satte spillet for fynboerne. 

Brabrand stod i denne periode fint på banen, men i det 80. minut gik det galt i en fuldstændig identisk situation, som vi oplevede det i Greve. Den ene gang, hvor Dalum kom på kant og fik slået et indlæg fra baglinjen. Så var den gal, 1-1.

Nu var det opad bakke, men et par indskiftninger fik gjort, at Brabrand fik lagt et tryk. Kenan Hajdarevic fik igen en kæmpe chance. Chancen blev formøblet og timeglasset løb tør for sand. Endnu en uafgjort var resultatet. 

Brabrand mangler den sidste skarphed for at kunne lukke kampene. I 4 ud af de 5 uafgjorte resultater har Brabrand været foran langt ind i anden halvleg, hvilket er meget positivt. Nu mangler vi bare at snøre sækken helt. Positivt er det også, at modstanderne ikke kan få 3 points mod os. Det i sig selv er en kæmpe styrke. Nu er der et par dage til at restituere, inden det går løs mod Hvepsene på Tingbjerg Ground på lørdag. 

Flere nyheder

12-11-2017
Enevoldsen: "Vi gik efter de tre point"
11-11-2017
Optakt: Formstærkt Nykøbing-mandskab gæster Aarhus
04-11-2017
Optakt: 5 spørgsmål til cheftræneren
03-11-2017
Buur: ”Selvtillid og blod på tanden, når vi præsterer”
28-10-2017
Optakt: HB Køge vil angribe Brabrand som vilde løver
21-10-2017
Tobias Olesen: ”Fedt at få min debut!”
20-10-2017
Optakt: Skal tredje gang blive lykkens gang?
07-10-2017
Optakt: Kamp om vigtige point mod Skive
05-10-2017
Status-samtale med Tom Søjberg
18-09-2017
Ny spiller skriver kontrakt med Brabrand IF

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media