Presse     Facebook     Søg

3 points i Tingbjerg

Det var en forløsning, da dommeren fløjtede kampen af i lørdags på Tingbjerg Ground. Cifrene 0-2 til Brabrand. Den lange tur hjem var nu ikke så lang alligevel. 

 

Det var en svær kamp, som Brabrand skulle indstille sig på. Brønshøj havde givetvis tabt deres seneste 4 kampe, men alle ved, at det er svært at spille på Tingbjerg Ground. Nostalgien på Tingbjerg Ground udeblev lige fra start. Brabrand kickstartede. Allerede efter 26 sekunder fik Brabrand en af spillets store chancer. En bold endte hos højre back'en fra Brønshøj, der lagde bolden i en blød bue tilbage til keeperen. Han vidste bare ikke, at keeperen havde forladt stregen. Derfor følte Johan Gårdsvoll i Brønshøjmålet sig nødt til at fiste bolden væk, da han skulle tilbage for hente bolden ud af målet. 

Dommeren fløjtede. Indirekte frispark 2,5 meter fra målstregen. Hvad gør man her? Morten Gerster Peipinen triller bolden bagud til Kenan Hajdarevic, der takkede. 0-1 og en kanon start. 

Herefter havde Brabrand teten, og der kom flere situationer som havde optræk til at blive farligt. Som tiden gik mod pausen fik Brønshøj bedre og bedre fat. Brønshøj havde i første halvleg en gedigen medvind, hvilket resulterede i nogle tvivlsomme situationer, hvor Brønshøjangriberen Patrick Naundrup kom halvfri. Hans afslutning blev afvist af Mathias Rosenørn. 

Backkæden havde godt fat, og det var det eneste, der blev givet væk. 0-1 ved pausen. 

2. halvleg startede som første. Der var ikke gået andet end et par minutter, inden at Michael Kærgaard Pedersens clearing/indlæg endte som en assist til Christoffer "Buffi" Hansen, der stampede bolden i nettet til 0-2. Et fint forspring. Herfra stillede Brabrand sig ned, og overlod initiativet til de boldsikre og pasningsdygtige spillere fra Brønshøj.

Farligt blev det dog aldrig for Hvepsene. Der var enkelte optræk til chancer, men kampens tredje største chance må Nichlas "Tunna" Knudsen og Jesper Brinck slås om. Kampen mistede pusten hen mod slutningen og Brabrand tog de 3 points med hjem til Engdalsvej.   

Flere nyheder

15-04-2018
Pointdeling med en ærgerlig smag i munden
15-04-2018
Fremad Amager kommer til Brabrand med selvtillid
08-04-2018
Holdånd sikrede historisk sejr i Vejle
02-04-2018
Brabrand får point for tredje kamp i træk
25-03-2018
Fra jubel til skuffelse på et øjeblik
24-03-2018
Ekstremt spændende kamp venter i Skive
04-03-2018
Ærgerligt nederlag mod Fremad Amager
04-03-2018
Fem debutanter til 6-pointskamp mod Fremad Amager
20-02-2018
Oliver Milton årets målmand i serie 1

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media