Presse     Facebook     Søg

3 points i Tingbjerg

Det var en forløsning, da dommeren fløjtede kampen af i lørdags på Tingbjerg Ground. Cifrene 0-2 til Brabrand. Den lange tur hjem var nu ikke så lang alligevel. 

 

Det var en svær kamp, som Brabrand skulle indstille sig på. Brønshøj havde givetvis tabt deres seneste 4 kampe, men alle ved, at det er svært at spille på Tingbjerg Ground. Nostalgien på Tingbjerg Ground udeblev lige fra start. Brabrand kickstartede. Allerede efter 26 sekunder fik Brabrand en af spillets store chancer. En bold endte hos højre back'en fra Brønshøj, der lagde bolden i en blød bue tilbage til keeperen. Han vidste bare ikke, at keeperen havde forladt stregen. Derfor følte Johan Gårdsvoll i Brønshøjmålet sig nødt til at fiste bolden væk, da han skulle tilbage for hente bolden ud af målet. 

Dommeren fløjtede. Indirekte frispark 2,5 meter fra målstregen. Hvad gør man her? Morten Gerster Peipinen triller bolden bagud til Kenan Hajdarevic, der takkede. 0-1 og en kanon start. 

Herefter havde Brabrand teten, og der kom flere situationer som havde optræk til at blive farligt. Som tiden gik mod pausen fik Brønshøj bedre og bedre fat. Brønshøj havde i første halvleg en gedigen medvind, hvilket resulterede i nogle tvivlsomme situationer, hvor Brønshøjangriberen Patrick Naundrup kom halvfri. Hans afslutning blev afvist af Mathias Rosenørn. 

Backkæden havde godt fat, og det var det eneste, der blev givet væk. 0-1 ved pausen. 

2. halvleg startede som første. Der var ikke gået andet end et par minutter, inden at Michael Kærgaard Pedersens clearing/indlæg endte som en assist til Christoffer "Buffi" Hansen, der stampede bolden i nettet til 0-2. Et fint forspring. Herfra stillede Brabrand sig ned, og overlod initiativet til de boldsikre og pasningsdygtige spillere fra Brønshøj.

Farligt blev det dog aldrig for Hvepsene. Der var enkelte optræk til chancer, men kampens tredje største chance må Nichlas "Tunna" Knudsen og Jesper Brinck slås om. Kampen mistede pusten hen mod slutningen og Brabrand tog de 3 points med hjem til Engdalsvej.   

Flere nyheder

12-11-2017
Enevoldsen: "Vi gik efter de tre point"
11-11-2017
Optakt: Formstærkt Nykøbing-mandskab gæster Aarhus
04-11-2017
Optakt: 5 spørgsmål til cheftræneren
03-11-2017
Buur: ”Selvtillid og blod på tanden, når vi præsterer”
28-10-2017
Optakt: HB Køge vil angribe Brabrand som vilde løver
21-10-2017
Tobias Olesen: ”Fedt at få min debut!”
20-10-2017
Optakt: Skal tredje gang blive lykkens gang?
07-10-2017
Optakt: Kamp om vigtige point mod Skive
05-10-2017
Status-samtale med Tom Søjberg
18-09-2017
Ny spiller skriver kontrakt med Brabrand IF

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media