Presse     Facebook     Søg

Avarta på visit

Brabrand tager i dag imod Boldklubben Avarta. Der er topbrag på Engdalsvej og kampen er på mange måder vigtig. 

Brabrand fik et selvtillidsboost på Tingbjerg Ground i lørdags. Dagen efter vandt Avarta 4-1 hjemme på Espelunden mod Greve i en kamp, der kunne være endt med større cifre.

Det bliver altså en kamp mellem to selvtillidsfyldte hold. Avarta kommer med et dygtigt fodboldhold, der har flere strenge at spille på. 

Avarta kommer med nogle dygtige tekniske spillere, og der skal især holdes øje med Mallik Conradsen, der er dygtig til at føre bolden frem i højre side. Tilmed er de dygtige centrale spillere i Peter Benjaminsen og Emil Thomsen spillere, der er dygtige på bolden. De kan begge lirke et kompakt forsvar op, og de brølstærke angribere Thomas Christiansen og Christian Offenberg skal holdes i kort snor. Avarta er vanvittigt dygtige til at sætte spillet, og det bliver Brabrands opgave at slå denne kompetence i stykker. Så der venter en stor opgave for Søjbergs udvalgte, når Rødovreklubben gæster. 

Brabrand er til kampen fyldt med selvtillid efter forløsningen i Brønshøj, hvor godt fodboldspil og modstandskraft gav 3 point. I dag skal der bygges yderligere på mod en dygtig modstander. Gameplanen er klar, og den minder meget om den normale, idet den gode organisation skal danne grundlag for et godt udgangspunkt. 

Kollektivet er i højsædet for igen at kunne sætte 3 points på kontoen. Hvis kollektivet fungerer og aftalerne bliver overholdt, så venter der en sjov fodboldkamp for de blåblusede hjemme på Engdalsvej, hvor en dygtig modstander venter. 

På skadesfronten er det rart at se, at det lysner for Mikkel Ørbech, medens Mikkel Buur Simonsen, Søren Bojsen, Lukas Enevoldsen og Christopher Geertsen stadigvæk er ude med skader af varierende grad. 

Kampen spilles i dag kl. 14.00 på Engdalsvej. Der vil til kampen være gratis entré. 

Vel mødt 

Flere nyheder

12-11-2017
Enevoldsen: "Vi gik efter de tre point"
11-11-2017
Optakt: Formstærkt Nykøbing-mandskab gæster Aarhus
04-11-2017
Optakt: 5 spørgsmål til cheftræneren
03-11-2017
Buur: ”Selvtillid og blod på tanden, når vi præsterer”
28-10-2017
Optakt: HB Køge vil angribe Brabrand som vilde løver
21-10-2017
Tobias Olesen: ”Fedt at få min debut!”
20-10-2017
Optakt: Skal tredje gang blive lykkens gang?
07-10-2017
Optakt: Kamp om vigtige point mod Skive
05-10-2017
Status-samtale med Tom Søjberg
18-09-2017
Ny spiller skriver kontrakt med Brabrand IF

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media