Presse     Facebook     Søg

Hvepsebesøg på Engdalsvej

Denne skønne torsdag er der atter topfodbold i 2. division på Engdalsvej. Denne gang skal Brabrand forsøge at tage endnu et spadestik mod Brønshøj Boldklub.

kaljo

Dagens kamp skal gerne give afkast for at holde de nærmeste konkurrenter Kolding IF og Avarta på afstand. Det skal ske via den gode præstation. Der er noget, der skal revancheres efter en undermiddel præstation mod Avarta. 

Brønshøj Boldklub gæster Engdalsvej denne torsdag. Brønshøj har haft en sæson på det jævne, og de snød blandt andet BK Frem for en plads i oprykningsspillet. Brønshøj kan dog ikke nå at tage en af de 2 forreste pladser, der giver adgang til 1. division, men det er et dygtigt hold med flere centrale skikkelser på holdet, som der venter Brabrand denne torsdag. Her kan nævnes den garderhøje keeper Simon Bloch, styrmanden i bagkæden Jamil Fearrington. Tilmed har de dygtige individualister fremad banen, idet spillere som Christoffer Boateng og Patrick Naundrup oftest er afgørende, når der laves mål.

Det bliver en svær udfordring for Brabrand, der skal holde skruen lige i vandet for at få et godt resultat. Brønshøj vil ifølge deres optakt til opgøret gøre alt for at stikke en kæp i hjulet på vore oprykningsdrømme. Dette scenarie skal vi være stærke nok til at stå imod.

Brabrand vil til opgøret gribe opgøret an på sædvanlig vis. Der vil ikke forekomme revolutionerende ting for at imødekomme et godt resultat. Der er fuld tro på konceptet, og til at, hvis alle står skulder mod skulder, så er vi svære at spille imod. Derfor skal fokus være på os selv. Den rette tænding bliver afgørende.

Brabrand må undvære Kenan Hajdarevic, der afsoner den første spilledags karantæne af i alt 3. 

Kampen spilles i aften kl. 19.00 - vi håber på god opbakning. Der vil være fri entré til opgøret.   

Flere nyheder

08-04-2018
Holdånd sikrede historisk sejr i Vejle
02-04-2018
Brabrand får point for tredje kamp i træk
25-03-2018
Fra jubel til skuffelse på et øjeblik
24-03-2018
Ekstremt spændende kamp venter i Skive
04-03-2018
Ærgerligt nederlag mod Fremad Amager
04-03-2018
Fem debutanter til 6-pointskamp mod Fremad Amager
20-02-2018
Oliver Milton årets målmand i serie 1
12-02-2018
Hjem fra Tyrkiet og direkte til træningskamp
08-02-2018
Brabrand vinder 3-1 over Györ på enorm energi og holdånd
06-02-2018
Brabrand klar til træningskamp i Tyrkiet

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media