Presse     Facebook     Søg

Mathias Haarup skifter til Superligaklub

Mathias Haarup skiftede i vinters fra Randers FC til Brabrand for at finde fodboldglæden. Den fandt han, og det var medvirkende til en oprykning. Mathias Haarup er dog tabt for Brabrand i denne omgang.

Den vævre kantspiller skifter således til en klub i Superligaen. 

Mathias har leveret mere end det forventede, da han stødte til Brabrand i vinters. Et efterslæb rent formmæssigt betød, at kantspilleren måtte arbejde benhårdt for at kunne være konkurrende mod de andre i truppen. Hen mod sæsonstart greb Haarup chancen, og siden da spillede han hele foråret mere eller mindre fra start. 

Mathias har et fantastisk drive med bolden, hvor han er dygtig til at glide af som en ål. Et drive, som vi gerne så udfolde sig i 1. division, men sådan skulle det ikke være i denne omgang. Vi er dog stolte af igen at kunne levere endnu en spiller til landets bedste række. 

- Det at vi sender endnu en spiller til Superligaen vidner om, at vi rammer plet med mange ting i Brabrand. Vi hentede ham i Danmarksserien, og vi havde håbet, at vi kunne holde ham i klubben et år eller to ved at tilbyde ham en aftale startende fra nu af. Men vi har meget begrænsede midler, og jeg forstår fint, at Mathias slår til på et flot tilbud fra en Superligaklub. Så held og lykke til Mathias, og vi må så igang med at udvikle nogle flere dygtige spillere til toppen af dansk fodbold, siger Tom Søjberg.

Mathias er den 3. spiller, som Brabrand sender til Superligaen siden vinteren 2015. Vi ønsker Mathias Haarup held og lykke i hans nye klub. Vi håber samtidig på et gensyn senere i hans karriere. 

Flere nyheder

02-02-2018
Brabrand har fundet sin venstrebenede venstre back
30-01-2018
Brabrand mister topscorer og profil
30-01-2018
Can Dursun ny målmand i Brabrand
30-01-2018
Følg Brabrand på træningslejr i Tyrkiet
25-01-2018
Brabrand lejer Michael Zacho i AGF
17-01-2018
Brabrand møder AGF i årets første testkamp
11-01-2018
Velkommen til Frederik Selch Poulsen
09-01-2018
Spændende opstartsprogram for Brabrands 1. divivionsspillere
29-12-2017
Kan Brabrand genvinde titlen som Århusmester i indendørs?

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media