Presse     Facebook     Søg

Brabrand skal på togt i Hjørring

Brabrand skal igen forsøge at overbevise fodbold Danmark, at klubben har sin berettigelse i landets næstbedste fodboldrække. Den hidtil største prøve kommer søndag.

En svær udekamp venter Brabranddrengene, der skal en tur til Hjørring for at møde Vendsyssel FF. Det er to særdeles formstærke mandskaber, der mødes på grønsværen på Nord Energi Arena. Vendsyssel har således fået fem points for de første tre runder. Dermed venter der Brabrand et særdeles kompetent hold, der også gerne vil have de tre points. 

Vendsyssel FF har forud for sæsonen skiftet en del ud, idet rutinerede kræfter som Chris Sørensen og Jesper Christiansen har sagt farvel. Desuden er Bjarke Jakobsen, Simon Okusun, Mads Greve og Tiago Leonco væk. Erik Rasmussens tropper har dog fået yderst kompetente forstærkninger i form af B.93's Emmanuel Ogude, Lucas Jensen, Jeppe Illum, Kasper Povlsen og Mikkel Frankoch. Så det er et stærkt navne, der venter Brabrand.

Vendsyssel har mange individualister, som bliver en stor mundfuld for Brabrand, hvilket bliver nøglen at lukke ned for, hvis det skal være muligt at hente point mod de nordjyske kæmpe favoritter. Senest har Lucas Jensen vist forrygende form i de første 3 runder.

Brabrand vil til kampen spille sit eget spil. Så må vi se, hvor langt det rækker mod en meget stærk modstander. Vi skal vinde vores fysiske dueller, og så skal spillerne være tro mod systemet, der har båret frugt de første tre spillerunde. Vi er udmærket klar over, at træerne ikke vokser ind i himlen, hvorfor vi skal give den 110 % gennem hele kampen for at have en chance mod Vendsyssel FF.

Der bliver et glædeligt gensyn med den tidligere Brabrandspiller Mathias Schlie. 

Kampen spilles på Energi Nord Arena søndag kl. 14.30. 

Flere nyheder

29-12-2017
Kan Brabrand genvinde titlen som Århusmester i indendørs?
22-12-2017
Brabrand henter topscorer i jagten på overlevelse i 1. division
19-11-2017
Superliganedrykkerne gjorde ondt på Brabrand
18-11-2017
Optakt: Brabrand gæster Blue Water Arena
12-11-2017
Enevoldsen: "Vi gik efter de tre point"
11-11-2017
Optakt: Formstærkt Nykøbing-mandskab gæster Aarhus
04-11-2017
Optakt: 5 spørgsmål til cheftræneren
03-11-2017
Buur: ”Selvtillid og blod på tanden, når vi præsterer”
28-10-2017
Optakt: HB Køge vil angribe Brabrand som vilde løver

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media