Presse     Facebook     Søg

Brabrand skal på togt i Hjørring

Brabrand skal igen forsøge at overbevise fodbold Danmark, at klubben har sin berettigelse i landets næstbedste fodboldrække. Den hidtil største prøve kommer søndag.

En svær udekamp venter Brabranddrengene, der skal en tur til Hjørring for at møde Vendsyssel FF. Det er to særdeles formstærke mandskaber, der mødes på grønsværen på Nord Energi Arena. Vendsyssel har således fået fem points for de første tre runder. Dermed venter der Brabrand et særdeles kompetent hold, der også gerne vil have de tre points. 

Vendsyssel FF har forud for sæsonen skiftet en del ud, idet rutinerede kræfter som Chris Sørensen og Jesper Christiansen har sagt farvel. Desuden er Bjarke Jakobsen, Simon Okusun, Mads Greve og Tiago Leonco væk. Erik Rasmussens tropper har dog fået yderst kompetente forstærkninger i form af B.93's Emmanuel Ogude, Lucas Jensen, Jeppe Illum, Kasper Povlsen og Mikkel Frankoch. Så det er et stærkt navne, der venter Brabrand.

Vendsyssel har mange individualister, som bliver en stor mundfuld for Brabrand, hvilket bliver nøglen at lukke ned for, hvis det skal være muligt at hente point mod de nordjyske kæmpe favoritter. Senest har Lucas Jensen vist forrygende form i de første 3 runder.

Brabrand vil til kampen spille sit eget spil. Så må vi se, hvor langt det rækker mod en meget stærk modstander. Vi skal vinde vores fysiske dueller, og så skal spillerne være tro mod systemet, der har båret frugt de første tre spillerunde. Vi er udmærket klar over, at træerne ikke vokser ind i himlen, hvorfor vi skal give den 110 % gennem hele kampen for at have en chance mod Vendsyssel FF.

Der bliver et glædeligt gensyn med den tidligere Brabrandspiller Mathias Schlie. 

Kampen spilles på Energi Nord Arena søndag kl. 14.30. 

Flere nyheder

04-10-2018
”Det gør lidt ondt på drengene i øjeblikket”
29-09-2018
Jesper Lange fik for lang snor
29-09-2018
Ringkøbing kommer til Brabrand med hævntørst
25-09-2018
AURA Energi fortsætter som hovedsponsor
22-09-2018
Frederik Poulsen på måltavlen i Tarup-Paarup
21-09-2018
Brabrand møder landsholdsspillere i Tarup-Paarup
15-09-2018
Brabrand ikke længere ubesejret i 2. division
14-09-2018
Skive er favoritter på papiret, men...
05-09-2018
Målrig affære mod Silkeborg IF
04-09-2018
Pokalkamp mod SIF: Vi har en ukuelig tro på det

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media