Presse     Facebook     Søg

Begge hold har ALT på spil i Viborg

  • Kategori: Optakt
Linnet og Michael web (foto: Ole Nielsen)Sådan så det ud i onsdags, da Brabrand trak endnu et vigtigt stik i kampen for overlevelse i NordicBet Ligaen ved at slå holdets umiddelbare konkurrent, FC Roskilde.
Vi håber på lige så meget grund til jubel under og efter kampen i dag, når det afgørende slag skal slås mod Viborg FF. En sejr sikrer billetten til endnu en sæson i landets andenbedste række - dog forudsat at FC Roskilde IKKE vinder over Fremad Amager.
Dagens modstander, Viborg FF, kæmper samtidig for oprykning til næste års Superliga. Man må sige, at der er ALT på spil for begge hold på Viborg Stadion i dag.
KICK-OFF KL. 13:45
Foto: Ole Nielsen / Tekst: Brit Sørensen Onwumelu

Det spidser til i NordicBet LIGAen

Anton Søjberg webDet spidser til i NordicBet LIGAen, der i dag går ind i den femtesidste spillerunde. Blot to point adskiller rækkens nr. 1, Esbjerg, og nr. 4, Vendsyssel. Sidstnævnte har derfor alt at spille om i dagens kamp mod Brabrand, der så til gengæld for alvor har brug for at samle point til tabellen i dag, hvis holdet også vil spille i den næstbedste række i næste sæson.

Læs mere...

Fremad Amager kommer til Brabrand med selvtillid

Michael Pedersen, Brabrand, mod Fremad Amager spiller (foto: BS Sports & Media)Søndag eftermiddag skydes foråret for alvor i gang for Brabrand IF. NordicBet LIGA-holdet fra Århus Vest kan nemlig for første gang i år langt om længe spille på deres rigtige hjemmebane på Engdalsvej. For at gøre dagen ekstra speciel er modstanderen Fremad Amager, der længe har været en af Brabrands direkte konkurrenter om den eftertragtede 10. plads i landets næstbedste række, som vil kunne sikre endnu en sæson i NordicBet LIGAen.

Læs mere...

Flere nyheder

15-04-2018
Pointdeling med en ærgerlig smag i munden
15-04-2018
Fremad Amager kommer til Brabrand med selvtillid
08-04-2018
Holdånd sikrede historisk sejr i Vejle
02-04-2018
Brabrand får point for tredje kamp i træk
25-03-2018
Fra jubel til skuffelse på et øjeblik
24-03-2018
Ekstremt spændende kamp venter i Skive
04-03-2018
Ærgerligt nederlag mod Fremad Amager
04-03-2018
Fem debutanter til 6-pointskamp mod Fremad Amager
20-02-2018
Oliver Milton årets målmand i serie 1

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media