Ærgerligt nederlag mod Fremad Amager

Michael P 750x

Søndag eftermiddag genoptog Brabrand den vigtige kamp om overlevelse i landets andenbedste række, NordicBet Ligaen, og tabte desværre et stort skridt på vejen. Det blev nemlig til et 2-1 nederlag til holdets nærmeste konkurrent, Fremad Amager, på en kold dag på kunstgræsanlægget i Gentofte Sportspark.

”Det blev en tæt kamp, og jeg er ærgerlig over, at vi ikke i det mindste får uafgjort. Vi gjorde meget rigtigt, men manglede lige den sidste skarphed til at omsætte mange af vores fine ting til ordentlige chancer,” lød det fra cheftræner Tom Søjberg efter kampen.

Schafer 450xKampens første mål blev scoret af Fremad Amagers Jabar Sharza efter 13 minutters spil. Kort tid før havde Fremad Amager ellers brændt et straffe. Kort inde i 2. halvleg sikrede Mads Schäfer Bak udligningen til Brabrand direkte på frispark – hvilket han efterhånden har gjort til lidt af et speciale. Brabrand formåede dog ikke at holde koncentrationen frem mod slutningen af kampen, og med et kvarter tilbage scorede Amagers Heini Vatnsdal det afgørende mål for hjemmeholdet.

”Skulle vi gøre noget om, skulle vi være mindre febrilske i de sidste 25 minutter af kampen. Der tager vi nogle forkerte beslutninger, der påvirker de tekniske løsninger, og det får kvaliteten af vores spil til at dale. Det skal dog ikke skygge over, at spillerne leverer en ganske habil præstation i dag, og mest af alt er jeg positiv over, at vi fungerer som en helhed,” lyder det afslutningsvist fra Søjberg, der havde fem nye spillere med fra start: Can Dursun i målet, Malte Færge i forsvaret, Frederik Poulsen på midtbanen og Michael Zacho samt Lasse Møberg i angrebet.

Med dagens resultat har Brabrand nu 10 point op til netop Fremad Amager på 10. pladsen. Næste kamp spilles søndag d. 11. marts kl. 13:45, når Brabrand tager imod Superliga-nedrykkerne fra Viborg på Århus Stadion.

Tekst og foto: BS Sports & Media / Brit Sørensen Onwumelu