Presse     Facebook     Søg

Brabrand gæster Østerbro Stadion

Efter 2 hjemmekampe er det atter tid til en Sjællandstur. Denne gang går turen til legendariske Østerbro Stadion, hvor B.93 venter i et svært opgør.

Brabrand vandt senest mod B.93 i den omvendte kamp, hvor Brabrand startede bedst og Kenan Hajdarevic bragte os foran hjemme, men B.93 tog momentum og førte 1-2 ved halvleg. Københavnerne havde styr på sagerne, og der skulle et rødt kort og et straffe til for, at Brabrand kunne komme tilbage i kampen. 

Brabrand endte med at vinde 4-2 i en kamp, hvor holdet fra Østerbro velsagtens var bedst. Så opgøret i dag på deres hjemmebane bliver uhyggelig svær. B.93 er det bedste possessionhold i rækken, og de er særdeles dygtige til lige netop denne disciplin. Det foregår helt nede fra keeperen. Herefter er det Martin Heisterberg, Emil Farver og Aske Lundsgaard, der støber ballerne. I afslutningsspillet har de rækkens hurtigste og mest finurlige skikkelse i Emmanuel Ogude sammen med de unge Sebastian Czajkowski og Peter Bjur. Czajkowski skal der i afslutningsspillet holdes et vågent øje med, idet han har scoret hele 6 gange i de første 9 kampe. 

Brabrand har stadig en del skader, der bl.a. stadig holder Lukas Enevoldsen, Mikkel Ørbech, Søren Bojsen og Mikkel Buur Simonsen ude af spillet, men vi stiller med de spillere, der er klar til at gå over og give den gas mod en af rækkens bedste hold. Der bliver ikke ændret ret meget i måden at gøre tingene på. Troen er der 100%, og det er op til gruppen at skaffe noget med hjem mod de københavnske favoritter. 

Kampen spilles i dag lørdag på Østerbro Stadion. Der er kampstart kl. 15.00. 

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media