Presse     Facebook     Søg

Can Dursun ny målmand i Brabrand

  • Publiceret: Tirsdag, 30. januar 2018 20:04

Can Dursun mindre

Blot få dage efter det lå fast, at Brabrands førstemålmand, Mathias Rosenørn, ikke længere er at finde i klubben, har Tom Søjberg landet en aftale med en ny stærk målmand, 25-årige Can Dursun.

 

”Vi har fulgt Can Dursun over flere år. Han er en dygtig målmand med et højt topniveau, og vi har tidligere været i kontakt med ham, men vi har aldrig kunnet få enderne til at passe sammen. Nu lykkedes det, og det er vi rigtig glade for,” udtaler cheftræner Tom Søjberg om holdets nye spiller.

Can Dursun skifter fra Aarhus Fremad til Brabrand på en 1-årig kontrakt, og Brabrand har nu atter tre målmænd at gøre godt med.

”Der er ingen tvivl om, at Can på sine bedste dage er en meget spektakulær målmand. Men han kommer på hårdt arbejde, for både Daniel Vinjegaard og Oliver Milton vil kæmpe hårdt om spilletid på vores NordicBet Liga-hold. Og den konkurrence skal få det bedste frem i vores målmænd.”  

Can Dursun kommer til Brabrand fra Aarhus Fremad, hvor han har spillet siden i sommer. Inden da spillede han i Vatanspor og FC Skanderborg. Nedenfor anes Can Dursun i målet for Aarhus Fremad mod Brabrand i en træningskamp sidste sommer.

Can Dursun fra Fremad kamp

Er du nysgerrig efter at se, hvad Can Dursun kan i målet, så tjek denne video fra hans tid i FC Skanderborg

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media