Presse     Facebook     Søg

Optakt: Efterårets sidste kamp

Fredericia

Formstærke FC Fredericia gæster Ceres Park søndag, hvor efterårets sidste kamp skal spilles. Fredericia kommer med tre sejre i bagagen og kan med en sejr spille sig ind i top fem. Der venter derfor Brabrand en hård kamp mod et sultent Fredericia-mandskab.

 

 

Af Asbjørn Højris Schmidt / FOTO: BS Sports & Media

Hvis man spørger Tom Søjberg, så er det hold, der gæster Ceres Park søndag af en lige så stor klasse som Esbjerg, der besejrede Brabrand i sidste weekend:

”Det er et godt og flot sammenspillet hold. Vi møder et særdeles formstærkt hold, der fordeler kuglen rigtig godt.”

Søjberg forudser en hård kamp, hvor spillet ligesom mod Esbjerg, er meget ved modstanderholdet. Han mener Brabrand skal fokusere på det, der fungerer.

”Vi skal hænge sammen i vores kæder og sørge for at bryde noget af det spil på bolden, som Fredericia er så dygtige til, siger Søjberg og tilføjer, at Brabrand ikke skal ud og løbe for meget efter bolden.

Det er defensiven, der skal stå stærkt for at Brabrand søndag kan få point. Søjberg mener at ved at stå stærkt i kæderne, så er der muligheder frem ad banen:

”Vi skal prøve at skabe nogle giftige kontraer og sørge for at være skarpe på vores dødbolde.”

Brabrand ligger lige nu med syv point op til Fremad Amager, og hvis resultaterne flasker sig kan holdet altså gå til vinterpause med kun fire point op til stregen. Søjberg ser det som en god mulighed, men er også klar over forskellen på de to mandskaber.

”Der er to forskellige verdener mellem de to hold. Fredericia har muligheder for at hente helt andre spillere, end det vi kan, så vi skal ramme dagen, hvis vi skal have point.”

Kampen mellem Brabrand og Fredericia fløjtes i gang 14.30, søndag.

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media