Presse     Facebook     Søg

Brabrand møder AGF i årets første testkamp

  • Publiceret: Onsdag, 17. januar 2018 00:08

Lukas Enevoldsen / BS Sports & Media

Onsdag eftermiddag tager Brabrand for alvor hul på forberedelserne til anden halvdel af sæsonen i landets næstbedste række, når de møder byens stolthed AGF på Fredensvang i den første af i alt seks træningskampe.

Der har været en del udskiftning i truppen henover vinteren – ud er gået Mikkel Buur, Nichlas ”Tunna” Knudsen, Nicolai Køhlert og Mads Rosenberg; ind er kommet angriber Lasse Møberg og midtbanespiller Frederik Poulsen.

”Det bliver en stor kamp for vores spillere”

Cheftræner Tom Søjberg har været rigtig glad for den høje intensitet ved træningen på kunstgræsbanen i Tilst, og både han og spillerne ser frem til kampen mod byens Superligahold.

”Det er en stor kamp for vores spillere, og de glæder sig helt vildt. Det skal nok blive en fed kamp, og der plejer også gerne at komme en del tilskuere til træningskampene på Fredensvang, så det bliver sjovt,” lød det fra Søjberg efter tirsdagens træning.

I sidste uge spillede AGF mod Århus Fremad, der blev sendt hjem til Riisvangen med et 4-0 nederlag. Tom Søjberg forventer dog på ingen måde, at hans spillere bliver spillet ud af banen.

”Det bliver jo specielt for vores spillere på den måde, at de nok er ekstra motiverede for at vise, hvad de kan, når de spiller mod AGF. Jeg tror helt sikkert på, at vi godt kan drille dem – og også at vi kan vinde. Vi glæder os,” siger Tom Søjberg.

Træningskampen mellem AGF og Brabrand spilles på Fredensvang onsdag kl. 16 – og streames LIVE på AGF TV.

Brabrand har udtaget følgende 17 spillere til kampen mod AGF:

1. Mathias Rosenørn

2. Søren Bojsen

3. Lukas Enevoldsen

4. Mikkel Ørbech

5. Jesper Brinck

6. Mads Schäfer Bak

7. Anton Søjberg

8. Frederik Poulsen

9. Gökhan Tokay

10. Kenan Hajdarevic

11. Jacob Linnet

12. Michael Pedersen

13. Behrem Rizvic

14. Lasse Møberg

15. Tobias Olesen

16. Oliver Milton

 

Der er gratis entré til kampen på onsdag og har du planer om at møde op på Fredensvang, gør AGF opmærksom på følgende forhold: 

• På grund af byggeriet af det nye klubhus på Fredensvang, skal adgang til den nye kunstgræsbane ske via hovedindgangen til AGF Tennis på Midtagervej. Vær opmærksom på, at parkering kun er tilladt på den ene side af Midtagervej.

• Sådan kommer du over til kunstgræsbanen: Følg stien fra indgangen ved AGF Tennis ned til bane 1, drej til venstre og følg stien op forbi den nyanlagte tennisbane og over mod den nye kunstgræsbane. Her er der et stort flisebelagtområde, hvor tilskuere skal opholde sig.

• På grund af den begrænsede plads er det ikke tilladt for tilskuere at opholde sig inde på selve kunstgræsbanen - dvs. indenfor hegnet. 

 

Tekst & foto: Brit Sørensen Onwumelu / BS Sports & Media

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media