Skive - BIF 2-1: Referat fra stiften

Referat fra Stiften efter gårsdagens 2-1 nederlag til topholdet fra Skive, hvor Brabrand desværre - som i sidste uge - måtte indkassere et mål lige før pausen.

Skive-Brabrand 2-1 (1-0)

Undertippede Brabrand slap fra mødet med rækkens suveræne tophold med skindet på næsen, og med lidt held havde udeholdet fået et point med hjem.

»Skive er et rigtig godt fodboldhold, som vi troede, vi havde styr på, men der var lige to spillere, der glemte at dække op ved et hjørnespark kun tre minutter inden pausen. Og det var ærgerligt, at vi ikke kunne holde dem de sidste minutter, for Skive-spillerne var begyndt at diskutere indbyrdes, fordi de ikke fik scoret, men målet gav dem lidt tro på det. De var ellers til at tale med, vores spillere holdt sig til aftalerne, så Skive-spillerne ikke fik plads, lige indtil der kom et hjørnespark i vejen, og den var lidt hård ved os.

Da vi skulle til at satse i 2. halvleg med en offensiv indskiftning, scorede de til 2-0 efter et flot angreb. Men i de sidste minutter fik Mike Kaljo reduceret til 1-2 på straffespark, begået mod ham selv, og Skive begyndte at panikke lidt, vi fik mulighederne, men for mange af de sidste afgørende afleveringer kom ikke ind i feltet. Vi var lige ved at stjæle et point deroppe, kampen viste, de ikke er usårlige, og i 42 minutter havde vi dem der, hvor vi ville have dem,« sagde Brabrands træner Tom Søjberg.