Presse     Facebook     Søg

BIF - Middelfart BK 2-3: Nederlag i sidste kamp

Brabrand tog i sæsonens sidste opgør imod fynske Middelfart.

Desværre måtte Brabrand endnu engang indkassere et nederlag efter at have været foran. Udeholdet startede som lyn og torden og allerede da uret rundene 2:30 havde Kristoffer Strangholt bragt Middelfart i front.

Brabrand kom dog hurtigt tilbage og efter 19 minutter udlignede Emil Kessel på et fladt skud fra kanten af feltet. Herefter sad hjemmeholdet på alt spillet og allerede et kvarter efter Kessels udligning stod angriber Mike Lyngsø på det rigtige sted og kunne nemt dirigere en ripost i mål.

2.halveg bølgede frem og tilbage med muligheder til begge mandskaber. Bl.a. burde Mike Lyngsø have lukket kampen med en kæmpe chance midt i anden halveg hvor han desværre fik overplaceret sit skud 3 meter fra mål.

Middelfart pressede mere og mere på, og efter 82 minutters spil driblede Kristoffer Strangholt sig flot fri og med ydersiden udplacerede han Brabrand-keeper Mathias Thomsen, og fordoblede dermed sin målscore.

Gæsterne var imidlertid ikke færdige, og da Brabrand til slut pressede på for at hive alle 3 point hjem, slog Middelfart til på en omstilling i overtiden. Efter et indlæg fra venstre dukkede Pelle Weber op foran Valdemar Høgh og Mathias Thomsen og kunne heade de 3 point til Fyn.

Så for anden weekend i træk satte Brabrand desværre en føring over styr. En ærgelig afslutning på sæsonen som generelt har haft en spillemæssig god udvikling på trods af en lidt skuffende 7.plads.

Brabrand IF - Middelfart BK 2-3 (2-1)

0-1 3' Kristoffer Strangholt
1-1 19' Emil Kessel
2-1 34' Mike Lyngsø
2-2 82' Kristoffer Strangholt
2-3 90' Pelle Weber

Rødt kort: Emil Kessel 90'

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media