Presse     Facebook     Søg

1 point blev det til i Kolding

Der ventede en svær en udekamp for Brabrand i lørdags i Kolding. Det blev 1-1 i en kamp, hvor Brabrand beholdte skindet på næsen.

Brabrand var godt klædt på til kampen, og Kolding overraskede heller ikke på nogen måde. Så det tegnede godt for Brabrand, der kunne forblive ubesejrede for 19. turneringskamp i træk, hvis det blev til point. Kolding havde den tidl. Brabrand stopper Mathias Høgsholt i start-11, og han viste, at han stadig kan tage fat. Brabrand indledte okay med bolden i bagrum, men uden rigtige at blive farlige. Mathias Haarup og Nichlas "Tunna" Knudsen havde et par halve mulighed.

Men kampen vendte efter blot 10. minutter. Brabrandspillerne stoppede op, løb ikke nok og var ikke ærgerrige nok. Aftalerne blev ikke holdt. Det kan man bare ikke mod så godt et hold som Kolding. Koldings første store chance tilfaldt Søren Andreasen, men Rosenørn plukkede flot afslutningen. Men få minutter senere var den gal. André Jepsen skal man ikke give for meget plads, det ved alle. Men det skete og bam 1-0 til værterne, da Koldingspilleren fyrede af. Den snittede Daniel Lundholm og strøg op i målhjørnet.

Brabrandspillerne gik til pause nede 1-0, og med stor vished om, at en skidt halvleg kun nede 1-0 kunne veksle til point. Så arbejdshandsken røg på og der var bred enighed om at byde Kolding op til dans.

Brabrand startede bedre. Som halvlegen skred frem pressede Brabrand mere og mere på. I ca. det 60. minutter havde Brabrands Mathias Haarup sendt bolden i kassen, men en tvivlsom offside kom i vejen for scoringen. Der burde have været mål. Øv. Senere i kampen fik "Tunna" en kæmpe chance, som burde have kastet en scoring af sig. Men målet var forhekset.

Der skulle en dødbold til for at få gang i målscoren. Kenan Hajdarevic fremtvang et frispark efter en god bold fra Rasmus Ingeman et frispark på kanten af feltet. Den karakteristiske Brabrand mur stod foran værternes mur og forstyrrede hjemmeholdets keeper. Kenan eksekverede med et spark i langt målhjørne. Fortjent 1-1 ud for, hvordan 2. halvleg havde forløbet.

Kampen åbnede sig op, og begge hold havde muligheder for de 3 point. Christoffer "Buffi" Hansen kunne have gjort det til 1-2 til Brabrand, men forsømte. I den anden ende diskede Mathias Rosenørn op med smuk parade fra evigt farlige Martin Hedeager. Men yderligere scoringer kom ikke. Dermed blev det til 1 point i Kolding.