Livlig kamp endte uden vinder

Brabrands 2. divisionshold mødte i weekenden Avartas ditto. En målløs 1. halvleg blev fulgt op af 4 scoringer i 2. halvleg - to til hver.

Kampen var forvist til bane 3 endnu en gang, da Atlantis (bane 1) atter én gang var sunket efter det megen forårsregn, der har væltet nedover Aarhus i den forgangne uge.

Brabrand åbnede bedst og lagde et godt tryk på Avartas bagerste gelædder, hvilket udmøntede sig i flere muligheder. Blandt andet et hovedstød til Kenan Hajdarevic, der i 3 omgange blev afværget på Avartas målstreg. Derudover havde Mads Rosenberg flere forsøg efter hjørnespark.

Boldklubben Avarta bed også fra sig, idet Peter Benjaminsen, Thomas Christiansen og Christian Offenberg var særdeles oplagte, men det blev ikke for alvor farligt, hvorfor 1. halvleg blev målløst fløjtet af.

2. halvleg var knapt fløjtet op før der var farer på færde i Avarta's felt. Efter et par standardsituationer havnede bolden ved kaptajn Brinck, der på akrobatisk vis flugtede bolden i kassen. 1-0 til hjemmeholdet, og det tegnede godt.

Et par minutter gjorde Thomas Christiansen glimrende hovedspil ondt på Brabrand, og headede bolden i rosen til udligning.

Brabrand lod sig dog ikke slå ud. Først havde Haarup en flot følt afslutning, som Avartas keeper på mirakuløs får viftet forbi stolpen. Senere blev Christoffer "Buffi" Hansen sendt fri med sjællændernes keeper. Her svigtede den lange angribers særdeles brede inderside ikke. En flot scoring til 2-1. Nu lugtede det af 3 point nede fra Brabrand Søen. Haaruo fik endda en friløber, der kunne have cementeret føringen.  Men, men, men.

Igen, igen får Avarta udlignet. Christian Offenberg sender et perfekt sparket indlæg i låget på hans giftige angrebsmakker Thomas Christiansen, der ikke svigter. 2-2 i det 80. minut.

Endnu et uafgjort resultat mod et meget dygtigt hold, der virkelig har mange strenge at spille på. Bl.a. deres 2 farlige angribere volder et enhvert forsvar problemer. Og så holder Emil Thomsen og Saban Özdogan styr på midteraksen. Vi glæder os til at møde dem på Espelunden.