Sejr, mål og 10.000 kr. til STØT BRYSTERNE

SB holdfotoDer var i dén grad lagt op til en festlig dag på Brabrand Stadion, da 2. divisionsholdet fra ”vestegnen” skulle spille årets sidste hjemmekamp lørdag eftermiddag. Såvel stadion og spillere var i dagens anledning blevet iklædt lyserøde farver for at sætte fokus på og indsamle midler til brystkræft. Og hjemmepublikummet fik da også valuta for pengene, da det blev til en vigtig sejr for hjemmeholdet og hele otte mål. Og så blev der i øvrigt indsamlet hele 10.640 kr. til Kræftens Bekæmpelses kampagne STØT BRYSTERNE.

Hurtig 2-0 føring til Brabrand

Iført lyserøde spillertrøjer løb Brabrand-spillerne på banen, og allerede to minutter efter lå bolden bag målmanden i modstanderens, FC Sydvest 05 Tønder, mål. Målscorer var for anden gang i år unge Kasper Andersen. Og kun fem minutter senere kunne Brabrand-spillerne igen række hænderne i vejret, da holdets og 2. divisions samlede topscorer, Lasse Møberg, atter sendte bolden i netmaskerne til stillingen 2-0 til hjemmeholdet. Men det er jo, som mange mener, den farligste føring…

FC Sydvest 05 Tønder blev lukket ind i kampen igen, da angriberen Silas Songani nettede i den modsatte ende. Inden halvleg nåede dog såvel hjemmeholdets Michael Pedersen og udeholdets Marco Hansen at score igen. I anden halvleg scorede Brabrand så endnu to mål (af Michael Pedersen og Simon Riis), inden Sydvest-spilleren Marco van Ittersum med 25 minutter tilbage af kampen trak et direkte rødt kort efter en forseelse begået lige uden for straffesparksfeltet. Det blev dog ikke til flere scoringer af hjemmeholdet. I stedet fik udeholdet i kampens overtid reduceret til det endelige resultat 5-3.

De tre point var særdeles vigtige for Brabrand, der i de to sidste kampe inden vinterpausen har de svære tophold Kolding IF og Jammerbugt IF på menuen – begge på udebane.

Rift om spillertrøjerne efter kampen

Efter kampen blev de særlige lyserøde spillertrøje – med spillernes navne på ryggen – solgt på en auktion, der skulle indbringe penge til STØT BRYSTERNE. Det gik over al forventning, og på hele Brabrand IF Fodbolds vegne skal der lyde en kæmpe tak for opbakningen til dagens fremmødte og købeglade tilskuere, der i alt var med til at indsamle hele 10.640 kr. til den gode sag.

En særlig tak skal der også lyde til samarbejdspartnerne på eventen: AURA Energi, Hummel og Hartmeier Bageri. Vi sætter enorm stor pris på opbakningen!

Tekst: Brit Sørensen Onwumelu / Foto: Henrik Andersen