Presse     Facebook     Søg

Julegave til Brabrand IF

  • Publiceret: Lørdag, 24. december 2016 07:55

I aften er det juleaften, men der er længe, længe til. Der er lidt tid til, at der pakkes gaver op, men Brabrand IF Fodbold kan her tidligt på dagen glædeligt pakke den første gave op.

Mathias Haarup skifter således til Brabrand IF Fodbold efter flere år i Randers FC. Dermed får Brabrand tilført nyt blod til det spændende forår, som holdet går i møde. Mathias har således de seneste sæsoner spillet et hav af U19-ligakampe og reserveholdskampe for Randers FC. Han har det seneste halvandet år været anfører for klubbens DS-hold. 

Men nu er det altså tid til nye udfordringer for den 20-årige alt-mulig-mand, der således kan dække mere eller mindre alle pladser på banen. Mathias er rapfodet, skarp på bolden og så kan han sparke med begge fødder. Det er dermed glædeligt, at han nu er Brabrand spiller. 

 - Vi har tidligere haft stor succes med at gøre Danmarksseriespillere til dygtige spillere i 2. division på kort tid. Herunder kan nævnes Daniel Lundholm, Nichlas "Tunna" Knudsen, Gökhan Tokay & Michael Kærgaard Pedersen. Det vil vi også gøre med Mathias, siger Tom Søjberg.

- Vi har i efterårssæsonen besigtiget Mathias flere gange. Her har han gjort det flot. Hans potentiale er til at gøre det samme som ovennævnte spillere. Vi er hamrende glade for at få Mathias med ombord, slutter Tom Søjberg.

Mathias Haarup starter op med resten af truppen den 9. januar. 

Dejlig julegave!

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media