Presse     Facebook     Søg

Brabrand møder stærke Skive IK

  • Publiceret: Fredag, 10. februar 2017 15:49

Brabrand skal igen sætte et par sten mere på plads for at blive ved med at bygge på forud for turneringsstarten den 18. marts ude mod Marienlyst, når holdet søndag gæster Egeris. 

 

Brabrand jagter yderligere procenter på formen forud for et uhyre spændende forår. Brabrand skal således et smut til Egeris, hvor Skive IK er værter for en træningskamp mod en formodet meget stærk modstander. 

Onsdag blev den planlagte træningskamp mod Aarhus Fremad desværre aflyst, da banen var for farlig til fodboldspil, hvorfor vigtigheden af søndagens træningskamp er stor. Skive IK er et ungt 1. divisionshold med John Dyring som absolut alderspræsident. Skive-træner Kim Kristensen råder således også den tidligere Brabrandspiller Christoffer Østergaard, der desværre kæmper med en knæskade. Vi håber på et gensyn med ham på søndag.

Derudover har Skive IK hentet et spændende spillere i pausen, hvor man har således har hentet JS-spilleren Alexander Baun i Tjørring, lejesvendene Jákup Ludvig Thomsen og Anders Hagelskjær. Slutteligt er Emil Zetterquist kommet retur efter et ophold i Norge. 

Brabrand skal forsøge at få spillet de nye Mathias Haarup og Christoffer "Buffi" Hansen yderligere ind på holdet, og ydermere bliver det spændende at se, hvor langt vi er konditionelt. Det må formodes, at Skive IK kan give os kamp til stregen rent fysisk, hvorfor der skal en enhed til for, at det kan blive en rigtig spændende søndag eftermiddag på Egeris. 

Kampen spilles på kunstgræsbanen v. Egeris Idrætsanlæg søndag kl. 13.00. 

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media