Presse     Facebook     Søg

Brabrand lukkede af og vandt i Skive

  • Publiceret: Tirsdag, 14. februar 2017 15:31

Brabrand spillede i søndags testkamp i Skive på den fine kunstbane på Egeris. Brabrand var i fuld kontrol, og med 2 flotte mål tog Brabrand sejren med hjem til Aarhus. 

Brabrand tog i søndags turen vestover via Viborgvej, hvor destinationen var Egeris i Skive. Brabrand skulle forsøge at bide skeer med nr. 4 fra 1. division fra Skive IK. Selvsamme Skive IK var også testmodstander på samme tid sidste år. Dengang havde Brabrand problemer mod skibonitterne, og tabte fortjent med 2-1.

Denne søndag skulle Brabrand forsøge at gøre det bedre end sidste år. Brabrand manglede bl.a. Lukas Enevoldsen og Nichlas "Tunna" Knudsen. Mikkel Buur Simonsen der er ved at være tilbage i fulde omdrejninger mangler det sidste, inden han er klar til kamp. Tilmed måtte Rasmus Ingeman trække sig i opvarmningen - med noget, der er en mindre skavank. Det var dog stadig et Brabrandhold, der stillede meget slagkraftigt op og det viste sig også.

Brabrand var dominerende i kampens indledning, hvor Gökhan Tokay og Jacob Dyrborg Linnet tog taktstokken og dikterede spillet fra den centrale midtbane. Tilmed vandt Brabrand de fysiske dueller, der gjorde momentumudslaget. Brabrand kom også i denne periode føring med 1-0 efter flere halve muligheder var blevet misbrugt. Michael Pedersen vandt en hovedstødsduel højt i banens højreside. Prøvespilleren Mikkel Ørbech tog anden bolden og serverede den i panden på Kenan Hajdarevic. Begge angribere Christoffer "Buffi" Hansen og Kenan Hajdarevic var sultne, og de var en konstant trussel.

I den anden ende blev der delt tæsk ud af Jesper Brinck og Daniel Lundholm i de bagerste gelædder. 

Skibonitterne overtog bolden mere og mere som halvlegen skred frem, og her fik Brabrand at mærke, hvor teknisk dygtige og pasningssikre Skive er. Det udmøntede sig i et tilbud til Skive, som Mathias Rosenørn sikkert tog sig af. Skives Jeppe Mogensen havde også et forsøg på tværribben. Det blev lige ved og næsten for Skive, der manglede lidt for at blive helt farlige. Dermed kunne Brabrand gå fuldt fortjent til pause med 0-1 føring.

I halvlegen blev der skiftet en del på begge hold. Brabrand satte sig igen på teten, og skabte flere gode tilbud. Bl.a. erobrede nytilkomne Mathias Haarup bolden kuglen midt på banen. Han drev gæk med en midtbanespiller og driblede direkte mod 4-backkæden, hvor han trykkede på kassen. Afslutningen manglede dog saft for at gøre helt ondt på Skive. Et par minutter senere fremtvang Brabrand et hjørnespark, og her kunne man se den fysiske forskel. Søren Mygind Bøgesvang Bojsen kom højst, og skibonitternes keeper måtte klare på stregen. 

Efter ca. en times spil blev Michael Pedersen sendt afsted efter en diagonal. Efter en skudfinte ind i banen, hvor backen blev sat, curvede "Mic" bolden op i det lange hjørne. Et flot mål og en detalje, som der normalt ikke ses af en back. Herefter satte Skives rapfodede spillere sig igen på bolden, og spillede fint. Brabrands bagkæde lukkede dog fint af, og der var ingen nævneværdige forsøg til værterne, hvorfor Brabrand sikkert kørte sejren hjem. 

Næste kamp er på udebane på lørdag, hvor vi gæster Bjerget i Kjellerup. 

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media