Presse     Facebook     Søg

Brabrand må formentlig undvære profil i foråret

  • Publiceret: Lørdag, 18. februar 2017 17:43

Brabrand må formentlig undvære Lukas Schmedes Enevoldsen i foråret og profilen skal muligvis snarest opereres.

Det er et kæmpe tab, at Lukas Enevoldsen formentligt er ude resten af foråret. Publikumsyndlingen kommer nok ikke uden om en operation i foden. Det er brandærgerligt. Lukas var på vej i kanonform, og man kunne mærke hans forbedrede fysiske tilstand gennem træning og kamp. Han har vel aldrig været mere fit og trimmet. Han var i forvejen på vej til at blive en nøglefigur i dette forår. Lukas skal forbi en specialist i kommende uge og misser dermed endegyldigt træningslejren i Tyrkiet.

Vi kommer til at savne hans afgørende betydning, når tingene spidser til. Lige netop dette mestrer han. Lukas scorede det afgørende mål, da Kjellerup IF første gang rykkede i 2. division. Han scorede Kjellerups første mål i 2. division nogenside. Han bragede den afgørende ind i 96. Minut, i sæsonens sidste kamp, da vi skulle reddede os i Ringkøbing i forrige sæson. Ligeledes var det Lukas, der stangede bold i kassen i slutminutterne i topopgøret mod Thisted i sidste sæsons hjemmekamp mod thyboerne. Så det er klart, at vi kommer til at mangle en spiller med stor x-faktor i de afgørende kampe, siger Tom Søjberg.

Det er selvfølgelig mest træls for Lukas. Jeg håber inderligt, at lægerne finder en god løsning til gavn for Lukas og holdet, slutter cheftræner Tom Søjberg.

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media