Brabrand vandt sikkert i Kjellerup

• Publiceret: Søndag, 26. februar 2017 09:43

Brabrand tog endnu et spadestik i forberedelserne mod foråret, da Kjellerup kommer i Brabrand maskinen.

Sidste lørdag testede Brabrand mod Kjellerup på en svær kunstbane på Bjerget. Banen var langsom og spillet var i første halvleg også derefter. Brabrand havde bolden en del, da Kjellerup tydeligt skulle øve sin defensive organisation. Brabrand havde styr på det i 1. halvleg. Jesper Brinck og Daniel Lundholm orkesterede spillet i samarbejde med Jacob Linnet og Gökhan Tokay. Det udmøntede sig i et par tilbud. Mike Kaljo havde blandt andet et flot spark, som keeperen tog sig af.

Kjellerup var farlige en enkelt gang, da Kristoffer Lind forsøgte at chippe bolden over Marc Højland Jepsen, der endte i handskerne.

Det blev dog ikke til scoringer i første periode.

2. halvleg startede med et Kjellerup tryk, og deres velkendte presspil blev en stor mundfuld for Brabrand de første 10 minutter af 2. halvleg. Brabrand fik dog bedre fat, og et frispark af Mike Kaljo satte Jesper Brinck op. Han svigtede ikke, men dommeren så et frispark, der var svært at få øje på.

Efter 60. minutter spillede Mike Kaljo Lars Bo Lauritzen fri. Lars Bo tøvede ikke, og han høvlede til bolden, der strøg direkte i netmaskerne fra 25-30 meters afstand. Et typisk Lars Bo mål. Få minutter efter forsøgte han sig igen, hvor målmanden parerede bolden i hovedet på Buffi, der headede på overliggeren.

Brabrand satte trumf på sent i halvlegen, da Søren Bojsen dirigerede et hjørnespark i kassen til slutresultatet 2-0.

En god træningskamp mod et stærkt Kjelleruphold, der spiller en god gang fodbold langs jorden.