Fredericia var en tand stærkere

• Publiceret: Søndag, 26. februar 2017 10:07

Onsdag viste vejret sig fra sin værste side. Samme dag spillede Brabrand testkamp i Tilst mod 1. divisionsholdet FC Fredericia. Her vandt holdet fra trekantsområdet sikkert.

Kunstbanen i Tilst var vindblæst i alle retninger i onsdags, da FC Fredericia kom på besøg. Det var på alle måder en svær opgave for holdene, og flere tilfældigheder blev afgørende for kampens udfald.

Lad det være sagt med det samme. Det blev et noget usædvanligt resultat set med Brabrand briller. 2-5 til holdet fra fæstningsbyen. 2 mål til Brabrand plejer at resultere i 3 point, men ikke denne onsdag.

Fæstningsholdet havde medvind i 1. halvleg, hvilket betød, at bagkæden fra Fredericia havde bolden en del, men de svære forhold gjorde fodboldspillet besværligt.

De få gange bolden havnede nede i Brabrand zonen var det svært at cleare, hvilket udmøntede sig i et føringsmål efter et hjørnespark. Der blev der taget en blunder ved hjørnesparket, hvilket bliver straffet af et så godt et hold som Fredericia. Få minutter efter kom Brabrand yderligere bagud, da et langskud fik lov at passere i kassen. Nede 0-2 lignede det en svær opgave, men Brabrand viste flot moral og fik reduceret inden pausen på en standard, hvor Kenan Hajdarevic kunne sende bolden det sidste stykke over stregen.

Nede 1-2 ved pølsen havde et Brabrand et par ting, der skulle rettes mod de stærke gulblusede spillere fra Fredericia.

Brabrand satte sig på starten af 2. halvleg. En udligning lurede, og efter et flot opspil fik Brabrand tilkendt spillets største chance, da Christoffer "Buffi" Hansen efter en lækker vending blev kløvet. Kenan eksekverede. 2-2 og Brabrand var fuldt med.

Herefter satte FC Fredericia i 6 gear, og de overtog alt spillet. Brabrand blev presset tilbage af de pasningsikre spillere fra Fredericia. Det udmøntede sig i 3 scoringer til FC Fredericia, hvorfor Brabrand tabte stort i en kamp, hvor FC Fredericia var en for stor mundfuld.

Kampen viste, at der stadig ligger et hårdt arbejde forude for forårspremieren i Marienlyst d. 18 marts. FC Fredericia spillede i et højere tempo på dagen. Et tempo vi skal kunne modstå, men det kunne vi ikke på dagen. Fredericia gjorde det svært for os i perioder, og de straffede os konsekvent. Hvis vi skal være med i den sjove ende af oprykningsspillet skal vi oppe os på flere parametre.