Presse     Facebook     Søg

Endnu en profil ude i foråret

  • Publiceret: Onsdag, 08. marts 2017 20:37

Christopher Geertsen havde kæmpet sig tilbage fra en knæskade, der har holdt den elegante midtbaneprofil ude i et år.

Men, men, men... Et uheld kommer næppe alene. Christopher har i gennem vinteren fået blod på tanden, da han var aktiv i GPM-rækken i indefodbold. Her spillede han på et meget højt niveau med hans hold Liteguard. 

Holdet havnede dog udenfor pladserne til det eftertragtede DM. Christopher havde tænkt sig at komme tilbage i Brabrand. Endnu et uheld har dog sat denne plan på standby. Geertsen er blevet ramt af en slem skulderskade med en beskadiget bicepsmuskel til følge. En operation er uundgåelig, og dermed må Brabrand endnu en gang se bort fra den tekniske midtbanespiller. 

 - Meddelelsen er ekstra malurt i bægeret, da vi også må undvære Lukas Enevoldsen. Christophers kvaliteter er indiskutable, og han kan ting med en fodbold, som vi ikke har i truppen. Derfor er det et kæmpe tab, idet vi havde håbet, at han kunne bidrage i foråret med hans overblik og hans herligheder på fodboldbanen, siger Tom Søjberg.

Christopher skal i den nærmeste fremtid igennem skulderoperationen, og han er dermed tabt for foråret. Vi ønsker ham held og lykke med hele seancen, så vi igen i den nærmeste fremtid kan få Geertsens genialiteterne tilbage på banen på Engdalsvej. 

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media