Presse     Facebook     Søg

Kaptajn Brinck: Styrket sammenhold

  • Publiceret: Torsdag, 16. marts 2017 22:27

Der er ikke længe til lørdag, og som et led i optakten har vi fanget kaptajnen til et par spørgsmål omkring den forestående forårssæson. 

Vi har stilt Jesper Brinck 5 spørgsmål, som han har besvaret.

Hvem bruger mest tid foran spejlet i omkl?

- Jeg vil sige, at det helt klart er "Old" (Mads Rosenberg), der bruger mest tid foran spejlet. Mest af alt, fordi han har så meget hår, som han skal have styr på. Skarpt efterfulgt af Gokke (Gökhan Tokay) - hvilket mest skyldes, at han elsker sit eget spejlbillede.

Hvad har turen til Tyrkiet givet holdet?

- Turen til tyrkiet har styrket et i forvejen rigtig godt sammenhold. Når man konstant er sammen i en uge, så når man en anden dybde i de relationer, man har til hinanden. Så det har klart været positivt. Derudover har det været dejligt at komme lidt væk fra den danske kulde - hvem vil ikke nyde at træne 50 meter fra stranden og muligheden for at hoppe i poolen efter træning?

Du har set skarp ud formmæssigt i opstarten, har opstarten gjort noget godt for dig?

- Formkurven har været markant opadgående, hvilket klart er et plus. Grunden dertil skal nok findes i grundigt forarbejde for at undgå eventuelle skader hen ad vejen. Æret for dette kan bl.a. tilskrives den fysiske stab, der har været gode til at rådgive i den henseende.

Hvordan ser du chancerne for sejr mod Marienlyst?

- Chancerne for sejr er umiddelbart gode. Vores hold ser ud til at toppe på det rigtige tidspunkt, og folk er skarpe hele vejen rundt. Det skal dog tages med det forbehold, at Marienlyst har forstærket sig en del hen over pausen og ser spændende ud.

Hvad er dine forventninger til foråret?

- Forventningerne til foråret er, at vi laver en bedre start end sidste år. Vi skal være klar fra første kamp og spille vores eget spil. Så længe vi holder os til gameplanen, er der gode chancer for succes.

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media