Presse     Facebook     Søg

Remis på Fyn

• Publiceret: Tirsdag, 21. marts 2017 21:07

Et vindblæst Marienlystcentret dannede rammen om forårets første opgør i oprykningsspillet. Det blev til 2-2 mod de stærke fynboer.

Lad det være sagt med det samme. Det var en lørdag, vi alle havde set frem til. I 4-5 måneder. Dagen hvor der igen skulle spilles om point. Alle spillerne, staben og de medrejste fra Brabrand hungrede efter igen at kunne sætte 3 point på kontoen.

Men meget mere var der egentlig ikke at snakke. Nu skulle det handle om kampen.

Brabrand startede fint med at lægge et gevaldigt tryk på Marienlyst, og det kastede nogle gode situationer af sig. Men der gik ikke længe inden at Marienlyst startede en belejring af Brabrands banehalvdel. Især en velspillende Esben Petersen blev sat op flere gange, og det blev af og til halv farligt.

Men den første store chance tilfaldt Christoffer Ring Hansen, da han drejede rundt og afsluttede resolut, hvilket tvang Marienlyst-keeperen i en redning. Marienlyst tilkæmpede sig i samme periode et hav af dødbolde, og efter en af disse blev Mathias Haarup sendt afsted. Han snorrede Derrick Nissen, og serverede kuglen for Rasmus Ingeman, der med sit højre ben satte bolden ind til 0-1. Nu blev det sjovt. En stilling der holdte til halvleg.

2. halvleg lignede 1. halvleg. Marienlyst sad på bolden, og Brabranddrengene smed den væk gang på gang. Brabrand sled med spillet i denne periode. Men kreditten må også ligge hos de dygtige fynboer, der spiller en god gang fodbold. Midt i halvlegen fik Brabrand tilkæmpet sig et frispark, som Mathias Haarup tog sig af. Han serverede den i panden på Christoffer "Buffi" Hansen, der satte kuglen ind til 2-0 til gæsterne, og det lugtede af sejr.

Marienlyst havde dog knapt givet bolden op før Anders Thomsen med et flot spark reducerede. En spand iskold vand i ansigtet på Brabrand, der som sagt sled.

Efter ca. 78 minutter udlignede Marienlyst fuldt fortjent, da et indlæg gik til bagerste stang, hvor en Marienlystspiller kunne sætte foden på til udligning. 2-2 som også blev kampens resultat.

På en dag, hvor vi bliver overmatchet i duelspil, 2. Boldspil og kløgt. Så er det sgu meget godt at få point med fra Fyn. Selv på standardsituationer var vi et niveau under vores modstander. Så vi må hjem og arbejde hårdt på træningsbanen. Oprykningsspillet er helt anderledes end i grundspillet. Det var også en fattet Tom Søjberg, vi fik fat på efter kampen.

- Jeg er glad for, at vi får givet debut til vores tre nye spillere (Mathias Haarup, Mikkel Ørbech og Christoffer Hansen). Alle tre fik lov at være i start 11. Så det var meget positivt. De gjorde, sammen med resten af holdet, alt hvad de kunne. Vi må kigge fremad og fokusere på at blive bedre til næste kamp. Det er jo altid ekstra ærgerligt at miste en 2-0 føring. Men Marienlyst strammede grebet netop, som vi øjnede en chance for at vinde. Mathias Rosenørn havde et par store redninger, når det brændte på. Og skulle kampen have haft en vinder. Så må vi nok indrømme, at Marienlyst burde have løbet med sejren. Rent teknisk og taktisk slap de bedst fra kampen. Og de satte sig tungt på de sidste tyve minutter, siger Tom Søjberg.

Næste kamp er på lørdag kl. 15.00, hvor B93 kommer på besøg på Engdalsvej. Kampen spilles på bane 3.