Presse     Facebook     Søg

Søren Bojsen skifter til kinesisk fodbold

  • Publiceret: Lørdag, 01. april 2017 06:57

En gentlemanaftale har gjort, at Søren Bojsen har fået lov at skifte Brabrand ud med den kinesiske klub Shanghai Shenhua. 

 

Da Brabrand og Søren Bojsen forlængede aftalen i sommers blev der indlagt en klausul, der kunne få "Boje" ud af kontrakten, hvis en udenlandsk klub henvendte sig. Denne klausul er nu blevet udløst, idet Søren Bojsen skifter til Shanghai Shenhua. 

Det er meget oppe i tiden at skifte til kinesisk fodbold og i Shanghai Shenhua bliver den rapfodede Søren Bojsen holdkammerat med stjerner som Carlos Tevez, Freddy Guarin og Obafemi Martins. 

 - Det er klart, at når en stor klub som Shanghai Shenhua kommer med et økonomisk lukrativt tilbud, så kan vi bare ikke være med. Vi må bare lette på hatten. Søren mangedobler sin løn. Vi er selvfølgelig kede af at miste en af vore dygtigste spillere, men er samtidig stolte af at levere spillere til verdenstoppen, siger Tom Søjberg.

Brabrand kan ikke hente en erstatning for Søren Bojsen, der skifter med øjeblikkelig virkning, da transfermarkedet er lukket og det efterlader et stort hul på venstrebacken, som den løbestærke back har besiddet i lidt over et år. 

Brabrand IF Fodbold ønsker Søren Bojsen tillykke med den store kontrakt og alt mulig held og lykke i fremtiden. 

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media