Presse     Facebook     Søg

Ingen overraskelse i Vejle

  • Publiceret: Onsdag, 23. august 2017 21:10

 

Mens FCK gjorde sig klar til at gå på banen til aftenens afgørende opgør om en plads i dette års Champions League, trak Brabrand IF-spillerne ud af kamptøjet i Vejle med årets andet nederlag siddende i kroppen. Det blev nemlig til et nederlag på 2-0, i femte spillerunde af NordicBet Ligaen, mod de ubesejrede vejlensere på deres hjemmestadion i ”Roms Hule”.

Jeg må først og fremmest sige om kampen i aften, at mine spillere kæmper en vis legemsdel ud af bukserne og løber så meget i kampen, at jeg gætter på, vi har mistet noget styrke i hovedspillet inden kampen på søndag, da de hver især må have løbet 3-4 cm af i højden,” lyder det med et glimt i øjet fra cheftræner Tom Søjberg efter kampen.

Selvom aftenens nederlag er det andet i træk, efter Brabrand IF kom umådeligt godt fra start af sæsonen, er det dog ikke noget, der slår hverken træner eller spillere ud.

”Vi spiller mod en virkelig god modstander, og vi ved jo godt, at vi sædvanligvis ikke vil kunne spille lige op med en modstander som hverken Vejle eller Vendsyssel. Men jeg synes, mine spillere virkelig kæmper for det i dag, holder sig til planen og arbejder godt for hinanden - selv hen mod slutningen arbejder de alle hårdt på at få en scoring. Vejle får det første mål på straffe og får derefter ro i holdet, og det havde vi svært ved at gøre noget ved. Vi holder skruen i vandet og ser frem til kampen mod Thisted på søndag.”

Brabrands angriber Kenan Hajdarevic måtte desværre forlade banen 20 minutter inde i aftenens opgør og ser ud til at være tvivlsom til hjemmekampen mod Thisted på søndag. Også Jesper Brinck og Daniel Boye ser ud til at måtte sidde over i sjette spillerunde.

Brabrand ligger nu nr. 7 i NordicBet Ligaen med 7 point efter 5 kampe. Vejle er alene på førstepladsen med 13 point og er stadig ubesejrede.

Kampen mod Thisted på Brabrand Stadion på søndag kl. 13:45 lægger op til en ekstra festlig dag for både spillere, fans og sponsorer. En gruppe af spillerne selv samt en del af amatørafdelingens mange frivillige kræfter har nemlig skabt rammerne for initiativet ’1.000 til Festuge-fodbold på Brabrand Stadion’, hvor der vil være konkurrencer, aktiviteter for børn m.m.

Den officielle sponsor for 1. division, NordicBet, har endda sørget for gratis entré + mad og drikke til alle, der opretter en konto hos NordicBet OG spiller for 25 kr. på kampen mellem Brabrand IF og Thisted. Se betingelserne nedenfor.

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media