Presse     Facebook     Søg

Søjberg vil have mere fart i spillet

  • Publiceret: Søndag, 03. september 2017 09:11

Mikkel Ørbech Mikkelsen - Brabrand IF - BS Sports & MediaBrabrand tager i dag den lange tur til Falster for at spille kampen mod Nykøbing FC i NordicBet Ligaen. Nykøbing FC ligger med 1 point mere efter de første 6 kampe og har i opstarten allerede slået begge Superliga-nedrykkere, Esbjerg fB og Viborg. Til det siger cheftræner, Tom Søjberg:

 

”Vi kan ikke bare automatisk regne med en sejr, når de har slået hold som Viborg og Esbjerg. Vi skal gøre alt selv, og vi kan på ingen måde regne med, at sejren kommer af sig selv.”

Ovenpå på det efter omstændighederne ærgerlige uafgjorte resultat i søndags mod Thisted har Brabrand trænet på helt specifikke ting i løbet af ugen.

”Vi har arbejdet meget på at få dækket ordentligt færdigt på frisparkssituationer, og så har vi arbejdet på at sætte mere fart i vores spil. Vi skal ramme dagen i dag og håbe lidt på, at Nykøbing ikke folder sig helt ud,” siger Tom Søjberg.

Tom Søjberg mener, at de efter kampen i søndags kan lære at være helt skarpe på, at det spillerne gør, er det rigtige. De skal turde at spille og koncentrere sig samtlige 90 minutter.

Daniel Lundholm, Jesper Brinck og Kenan Hajdarevic har alle tre måttet springe over træningssekvenser i løbet af ugen og er derfor tvivlsomme til dagens kamp.

Kampen fløjtes i gang på Nykøbing F. Idrætspark kl. 13.45.

 

Tekst: Asbjørn Schmidt / Foto: BS Sports & Media

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media