Presse     Facebook     Søg

Optakt: Kamp om vigtige point mod Skive

  • Publiceret: Lørdag, 07. oktober 2017 10:02

Brabrand Skive

Der skal spilles klogt og struktureret, når Brabrand i morgen på Ceres Park får besøg af Skive IK, der efter de første 11 spillerunder i NordicBet Ligaen ligger med 4 point.

Sidste gang Brabrand og Skive tørnede sammen var det de blåblusede, der sejrede efter en vanvittig afslutning på kampen. Noget Tom Søjberg mener, kan give spillerne noget specielt til kampen.

”Der er ingen tvivl om, at Skive var bedst i den kamp. Udover de sidste 10 minutter, hvor vi slog til. Vi har derfor vist, at det godt kan lade sig gøre, og det er vigtigt spillerne ved det,” siger han.

Der er klare forskelle på de to hold, når man eksempelvis kigger på økonomien. Forud for sæsonen hentede Skive både Thomas Dalgaard og Martin Thomsen, der har meget erfaring i både Superligaen og 1. division. Også sportsligt er der stor forskel, hvor Brabrand i sidste sæson lå i 2. division og Skive var tæt på en oprykning til Superligaen.

”Skive er bedre, men de skal kunne rystes. Det er én af de kampe, hvor vi skal måle os. Skive kommer til at sidde på bolden i store perioder i kampen, hvor vi skal spille klogt og stå godt defensivt,” siger Tom Søjberg.

Brabrand fik for et par uger siden tilgang af Nicolaj Køhlert, som Tom Søjberg har været godt tilfreds med både til træning og til kamp:

”Han er en dygtig pasningsspiller og har sat vores afleveringsspil bedre sammen. Han har givet holdet en ny dimension i spillet. Han har ikke spillet siden sommer, så han mangler lige det sidste for at være på toppen.”

Tom Søjberg mener at med en sejr, så kan Brabrand skabe optimisme igen. Det er vigtigt for spillerne, at de kan vise hinanden, at det godt kan lade sig gøre. Kampen skal spilles på Ceres Park, og selvom Tom Søjberg helst ville spille på banen i Brabrand, så pointerer han, at det er en god bane, som spillerne godt kan lide at spille på.

Kampen fløjtes i gang på Ceres Park kl. 13.45 søndag. Billetpriserne er de samme.

Tekst: Asbjørn Højris Schmidt

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media