Presse     Facebook     Søg

Brabrand klar til træningskamp i Tyrkiet

  • Publiceret: Tirsdag, 06. februar 2018 19:49

Daniel Vinjegaard

Brabrands 1. divisionsspillere er i denne uge på træningslejr i Tyrkiet, hvor form og taktik pudses af, inden sæsonen genoptages d. 4. marts. Flere nye spillere skal samtidig spilles ind på holdet, og det får trænerteamet en oplagt mulighed for at gøre, når Brabrand onsdag kl. 15:00 spiller træningskamp mod Györ ETO FC fra den ungarske Merkantil Bank Liga.

Der har været stor udskiftning af spillere i Brabrand henover vinterpausen, så træningslejren er en kærkommen mulighed for at få det nye hold spillet sammen og ikke mindst prøve de nye spillere af.

Der har været en del udskiftning i truppen henover vinteren, og vi har bl.a. mistet to profiler i Kenan Hajdarevic og Mathias Rosenørn. Til gengæld har vi fået nogle nye og spændende spillere, og man kan sige, at alle nu får mulighed for at vise, hvad de kan, så vi som trænerteam kan sætte den stærkest mulige start-11’er, når vi starter op igen mod Fremad Amager d. 4. marts,” udtaler assistenttræner Marc Højland Jepsen fra træningslejren i Tyrkiet.

Modstanderen i onsdagens træningskamp, Györ ETO FC, ligger pt. nr. 7 i den andenbedste række i Ungarn, men har en lang historie bag sig – bl.a. som firedobbelt ungarsk mester og firedobbelt pokalmester. Med deltagelse i Champions League i 2013-14 samt en hjemmebane med en stadionkapacitet på 16.000 venter der da uden tvivl en interessant modstander for Brabrand onsdag eftermiddag i det sydlige Tyrkiet.

Det er altid sjovt at skulle møde et hold, man ikke kender – det er alt andet lige noget andet end at skulle møde Odder for ottende træningsopstart i træk. Og så er det jo bare pissefedt at komme på græs igen – lidt ligesom når køerne kommer på græs igen,” lyder der fra Brabrands assistenttræner Marc Højland Jepsen.

Brabrand spiller mod Györ ETO FC onsdag 7. februar kl. 15:00 lokal tid (kl. 13:00 dansk tid). Brabrands trup til kampen:

1. Daniel Vinjegaard
2. Søren Bojsen
3. Lukas Enevoldsen
5. Jesper Brinck
7. Anton Søjberg
8. Michael Zacho
10. Mike Kaljo
11. Frederik Poulsen
12. Michael Pedersen
13. Thomas Viggers
14. Lasse Møberg
15. Tobias Olesen
16. Mads Schäfer Bak
18. Mikkel Ørbech

Følg med på lokalupdate.dk for reportage fra kampen og andre gode videoreportager fra Brabrands træningslejr i Tyrkiet

Tekst & foto: BS Sports & Media / Brit Sørensen Onwumelu

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media