Presse     Facebook     Søg

Brabrand forlænger med anføreren

  • Publiceret: Søndag, 09. Juli 2017 16:40

Brabrand har forlænget aftalen med Jesper Brinck med yderligere et år. Dermed har Brabrand sikret anføreren og en vigtig brik i den defensive organisation.

Jesper Brinck kom til Brabrand i sommeren 2012 fra Varde IF. Siden har han været fast inventar på holdet, hvor den alsidige spillere har gjort sig på de fleste pladser under både Lars Lundkvist og Tom Søjberg. De seneste par år har Brinck dog haft sin faste base i de bagerste gelædder. 

Jesper har spillet 139 kampe. I de 139 kampe er det blevet til 14 mål for Brinck, der blev anfører i sommeren 2015, da Jonas Jacobsen stoppede i klubben. 

Den 28-årige stopper har således sat sin signatur på en forlængelse med klubben. Dermed har parterne papir på hinanden indtil sommeren 2018. 

 - Jesper er en pålidelig spiller, der i spillertruppen er meget vellidt. Han er initiativtagende og meget ærgerrig. På fodboldbanen er han en vigtig brik i den defensive organisation, hvor han i gennem foråret har spillet på et højt defensivt niveau. Derfor er det en stor glæde, at vi har fremtidssikret anføreren for den kommende sæson, siger Tom Søjberg. 

Jesper Brinck spiller i trøje nr. 5. 

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media