Presse     Facebook     Søg

Brabrand skriver med Jacob Linnet

  • Publiceret: Onsdag, 05. Juli 2017 18:40

Jacob Dyrborg Linnet har sat sin signatur på en aftale for den kommende sæson, og det er glædeligt, da det er en pålidelig spiller, der har taget turen fra JS til 1. division. 

22-årige Jacob Dyrborg Linnet startede i Brabrand i vinteren 2014, hvor han startede med at spille klubbens andethold op i Danmarksserien. Efter et år i DS-truppen stod den blonde alt-mulig-mand klar til at tage steppet op i førsteholdstruppen. 

Siden da har Jacob ikke set sig tilbage, og han har bidt sig mere fast end nogensinde. Jacob var en vigtig brik på holdet i foråret. Et forår, der sikrede oprykning til NordicBet Ligaen. Linnet begik sig på backerne og centralt på midtbanen, og det belønnes nu med en aftale. 

 - Linnet er et skoleeksempel på, at vedholdenhed betaler sig. Turen fra JS til 1. division har været lang for Linnet, men stenhårdt arbejde og loyalitet har bragt Jacob langt. Så langt, at han nu er en meget vigtig del af holdet. Han er en fantastisk fyr med benene plantet solidt på jorden, hvilket gør, at han passer perfekt i truppen, og det er vi glade for at belønne, siger Tom Søjberg.

Jacob Dyrborg Linnet spiller med nr. 19. 

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media