Presse     Facebook     Søg

Ørbech forlænger

  • Publiceret: Onsdag, 05. Juli 2017 15:35

Mikkel Ørbech kom i vinters til Brabrand fra Næsby Boldklub på en halvårig aftale. Den er nu forlænget, så den løber den kommende sæson ud. 

Fynske Mikkel Ørbech flyttede i januar måned til Aarhus for at komme i praktik som ejendomsmægler. Han skiftede de vante omgivelser ud i Næsby Boldklub ud med Brabrand. Det udmøntede sig bl.a. i et pladsskifte, idet Mikkel primært har gjort sig som kantspiller i Brabrand. 

Mikkel Ørbech blev allerede i forårets anden kamp mod B.93 ramt af et forstrukket ledbånd i anklen, hvorfor en længere pause ventede den hårdtarbejdende kantspiller. En sej kamp tilbage bragte Mikkel på banen i de sidste 5 kampe af sæsonen, som var med til at sikre oprykningen. Fynboen har nu sat sin signatur på en forlængelse af den nuværende aftale, der stod til at udløbe 30/6.

 - Mikkel er vellidt i truppen, og det har smittet af. Desuden er han meget hårdtarbejdende og dedikeret, hvilket passer godt i det DNA, som vi efterhånden er blevet kendetegnet ved. En skade satte dog en stopper hans udvikling, men en flot kamp tilbage på banen har gjort, at Mikkel atter er i gang med at dygtiggøre sig, siger Tom Søjberg.  

Mikkel Ørbech spiller i nr. 18 og han scorede sit første Brabrand mål i hjemmesejren mod Brønshøj Boldklub i foråret.  

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media