Presse     Facebook     Søg

Brabrand forlænger med fighter

  • Publiceret: Onsdag, 12. Juli 2017 13:00

Brabrand forlænger aftalen med fighteren Michael Kærgaard Pedersen. Han er således også at finde i den blå trøje i den kommende sæson. 

26-årige Michael Kærgaard Pedersen har sat sin signatur på en forlængelse af den nuværende aftale, så den løber sæsonen ud. Den fysiskstærke forsvarsspiller er en vigtig del af den defensive organisation, der sidst i sæsonen viste god stabilitet. 

Michael besidder en stor passion for fodbolden, og der er mange unge spillere, der kan lære af den dedikation til spillet. Michael er uhyre professionel og tager sin træning seriøst. 

Han har træningsflid på den helt rigtige måde, og det har båret ham langt. Michael er et eksempel på, at hårdt arbejde mange gange slår talent. 

 - Michael er en rigtig fighter. Han besidder trods sin størrelse en ufattelig motor. Han er nærmest uopslidelig. Det er fornøjelse. Michael er klar over hans begrænsninger, men han dygtiggøre sig konstant på disse områder, siger Tom Søjberg.

 - Jeg er rigtig glad for, at Michael vil blive hos os. Han er så dedikeret, og det smitter af. Tilmed er han en herlig fyr, som giver omklædningsrummet meget, slutter Tom Søjberg.

Michael Pedersen spiller i nummer 12.

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media