Presse     Facebook     Søg

Oskar Buur skifter til Brabrand

  • Publiceret: Fredag, 21. Juli 2017 18:00

Brabrand har sikret sig Oskar Buur fra AGF. Buur kommer til efter en sæson i AGF, hvor spilletiden på Superligaholdet har været sparsom.

19-årige Oskar Buur har mere rutine end de fleste på hans alder. Han har således spillet 11 kampe for AGF i hhv. 1. division og Superligaen. Endskønt har Oskar spillet hele 19 u-landskampe. 

Oskar Buur har fået en god fodboldsopdragelse i AGF, hvorfra han har fået en masse med i rygsækken. Tilmed debuterede han som 16-årig på 1. holdet i AGF. Så det er en ung spiller, der kender gamet, som nu tilslutter sig Brabrandtruppen. 

 - Oskar Buur er en ung talentfuld spiller, som i Aarhus er kendt som en velfunderet teknisk back. Han er dog ligeså dygtig på kanten, hvorfor han øger konkurrencen på disse positioner. Oskar Buur er dygtig i possesionsspillet, og så besidder han et kæmpe løbepensum. Desuden er han dygtig offensivt qua hans fart, som han er dygtig til at udnytte, siger Tom Søjberg.

 - Buur skal have lidt tid til at vænne sig til vores spillestil, der er anderledes end i AGF. Når Brabrand stilen kommer ind under huden, så bliver det virkelig godt. Jeg er glad for, at Oskar Buur har valgt projektet i Brabrand, slutter Tom Søjberg.

Oskar Buur har trænet med i tre uger, og han er altså at finde i Brabrand den kommende sæson. Han er således også med i aftenens træningskamp mod Aarhus Fremad. 

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media