Presse     Facebook     Søg

Optakt: Nye spillere skal sikre revanchen i Hjørring

  • Publiceret: Onsdag, 06. september 2017 10:22

Niklas Tunna Ørbæk

3-0 nederlaget i Nordic Bet Ligaen for godt to uger siden skal i aften revancheres i DBU Pokalen, når Brabrand endnu en gang gæster Nord Energi Arena og Vendsyssel FF.

 

 

Sidst de to hold mødtes vandt Vendsyssel fortjent efter en kamp, hvor et par fejl i Brabrands forsvar kostede dyrt. Efter to scoringer sent i 1. halvleg sat ind af Vendsyssel FF’s Emmanuel Ogude, blev det rigtig svært for Brabrand at hive et godt resultat i land mod et velspillende hjemmehold. Tom Søjberg fornægter ikke Vendsyssels klasse, men tror dog på, at der er en løsning:

”Det er vigtigt at slå fast, at Vendsyssel er en rigtig dygtig modstander. De er gode til at spille kuglen rundt og holde presset, når vi er langt henne i kampen. Vi var selv dybt impliceret i to af målene, så hvis vi kan minimere vores egne fejl, så er der muligheder.”

Det er ikke det vanlige Brabrand-hold, der stiller fra start i aftenens pokalkamp. Ifølge Tom Søjberg skal der prøves nye spillere af, der i opstarten ikke har spillet så meget. Der er nogle af spillerne, der har stået og banket på i noget tid, og de skal have chancen.

Ovenstående hænger også sammen med mange både små og store skader, der i tiden præger truppen. Tom Søjberg mener dog stadig, at det er realistisk at komme sejrrigt ud af kampen:

”Der er ingen tvivl om, at vi skal levere en rigtig god kamp. Der er heller ingen tvivl om, at de undervurderer os lidt på baggrund af vores sidste møde. Det skal vi prøve at udnytte.”

Vendsyssel FF har flere spillere med Superliga-rutine. Senest er det spillere som Mikael Anderson, Yao Dieudonne og Kristian Riis, der på den sidste transferdag alle blev hentet ind på lejeaftaler. Sidstnævnte fik debut i 2. halvleg mod FC Roskilde og gjorde en god figur ved at stabilisere forsvaret.

”Hvis de stiller med Kristian Riis fra start, ville det være en klar forstærkning af deres defensiv,” udtaler Tom Søjberg.

Nøglen til sejr er simpel:

”Vi skal hænge godt sammen og vente på de muligheder, der helt sikkert kommer til at opstå. Og så må vi ikke dumme os nede bagved,” afslutter Tom Søjberg.

Pokalkampen fløjtes i gang på Nord Energi Arena i Hjørring i aften kl. 19.00.

Tekst: Asbjørn Schmidt / Foto: BS Sports & Media

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media