Presse     Facebook     Søg

Optakt: Brabrand – HB Køge på Ceres Park

  • Publiceret: Søndag, 10. september 2017 07:41

Morten Gerster Peipinen 2

8. runde af NordicBet Ligaen spilles i dag mod HB Køge, der på nuværende tidspunkt ligger på 5. pladen. Holdet tabte senest 2-0 til oprykkerne fra Thisted.

Når Brabrand senere i dag får besøg af HB Køge, er det ikke på den vanlige bane på Engdalsvej. På grund af massive regnbyger, så har Brabrand været nødsaget til at flytte kampen ind på Ceres Park. Det får en væsentlig betydning ifølge Tom Søjberg.

”Drengene glæder sig til altid til at spille derinde. Det er en stor oplevelse. Vi får desværre ikke en reel hjemmebanefordel, og HB Køge får mulighed for at spille hurtigt fodbold.”

Brabrand spillede i onsdags pokalkamp i Hjørring mod Vendsyssel FF, hvor det blev til et ærgerligt nederlag efter en scoring i den forlængede spilletid. Udover at holdene altid har det svært efter en hård pokaluge, så er der nogle positive ting, Tom Søjberg kan tage med:

”Vi leverer en rigtig god kamp. Alle spillere bød ind, og jeg var særdeles tilfreds med dem alle. Vi skal tage optimismen fra onsdagens 120 minutter med til kampen i dag.”

Tom Søjberg mener også, at hvis spillerne stadig har nok i stængerne efter i onsdags, så kan de godt løse Køges hurtige spil.

Brabrands sidste træning op til kampen gik fint, men igen er der dilemmaer i forhold til truppen og skader. Lukas Enevoldsen, Mikkel Buur, Michael Pedersen og Tobias Olesen meldes alle meget tvivlsomme til truppen og havde problemer med at træne med. Der er dog et lyspunkt i forhold til skadessituationen, og det er, at Kenan Hajdarevic meldes klar igen efter en træning, hvor han kunne være med i en times tid.

Kampen fløjtes i gang kl. 13.45 på Ceres Park, hvor der er gratis adgang for alle.

Tekst: Asbjørn Schmidt / Foto: BS Sports & Media

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media