Sammenhold gav sejr på Kæmpernes Arena

• Publiceret: Tirsdag, 23. maj 2017 15:04

Resultaterne flaskede sig for Brabrand i denne weekend, og derfor blev der i bussen set frem mod kampen mod Hvidovre, som kunne skabe et ekstra hul, da de nærmeste konkurrenter tabte.

Det skete. Brabrand sejrede 1-0 i en meget rodet forestilling.

Brabrand stillede til start med en del ændringer. Bl.a. blev Kenan Hajdarevic og Ruben Nygaard sparet, medens Mads Rosenberg stod over med karantæne. Til gengæld var der comeback til Mikkel Ørbech, der kom ind og fik en lille halv times spil.

Kampen startede med Brabrand på kuglen. Hvidovre trak sig langt tilbage på banen, og lod Brabrand bygge op. Det lykkedes godt, og da Hvidovre sporadisk gik i tryk på Daniel Lundholm og Jesper Brinck blev der ikke taget nogle fanger. Derfor skulle Hvidovre spille sig til chancerne. Brabrand var farlige i første halvleg på standarder og havde et par fine muligheder i åbent spil også.

Hvidovres største chance i kampen kom midt i 1. halvleg, da der blev oversatset i forsvaret og en Hvidovre kant kunne sende bolden skråt tilbage, hvor der blev sparket mod målet. Mathias Rosenørn havde dog ingen kvaler med at redde bolden.

0-0 stod det altså til halvleg i en ikke fantastisk flot spillet halvleg, men Brabrand havde kampen, hvor vi ville have den. 2. halvleg startede godt med Brabrand briller. Der opstod gode målchancer, mens Hvidovre havde svært ved at finde takten. Efter ca. 58. minutter kom situationen så. En diagonal bliver slået mod Simon Riis. Hvidovre backen der passer Riis op løber med ryggen til målet, mens keeperen siger "jeg har". Bolden tager backen i nakken, hvorefter Simon Riis uden kvaler kunne putte bolden i det tomme mål. 1-0 og nu så det godt ud.

Brabrand havde gode muligheder til 2-,3- og 4-0. Det lugtede mere af en Brabrand scoring end af en Hvidovre scoring. Kampen blev lukket ned, og det kan ikke siges tydeligere end, at det var sammenholdet, der sejrede på Kæmpernes Arena. Der blev kæmpet en vis legemsdel ud af bukserne.

Der er dermed 7 point ned til nr. 3 inden de sidste 5 finaler.

Brabrand spiller allerede 1. finale Kristi himmelfartsdag på hjemmebane, hvor Boldklubben Marienlyst kommer på besøg kl. 14.00. Der er som altid gratis entré. Vel mødt