Presse     Facebook     Søg

Superliganedrykkerne gjorde ondt på Brabrand

Billede til webDet blev til lidt af en afklapsning på Blue Water Arena i dag, hvor ugens NordicBet Liga-kamp for Brabrands vedkommende skulle spilles mod superliga-nedrykkerne fra Esbjerg. Og det var i den grad et stærkt EfB-mandskab, der tog imod ”Brabrand Trabanten”, som dog kom godt fra start. I kampens indledende minutter havde udeholdet to store chancer. Det blev dog i stedet Esbjerg, der fik scoret til 1-0, og derefter gik det stærkt ned ad bakke for Brabrand.

Kampen sluttede 4-0 til Esbjerg, og da Brabrands umiddelbare konkurrent, Fremad Amager, tog en overraskende sejr over Vejle i en af de øvrige af dagens kampe, har Brabrand nu hele 7 point op på den anden side af den famøse nedrykningsstreg.

Kampen mellem Esbjerg og Brabrand blev vist på direkte TV, og efter kampen havde Viasats kommentatorer, Jesper Thygesen og Daniel Ortved, Brabrand cheftræner Tom Søjberg i studiet.

”Vi fik præcis den start, vi ville have. Men vi scorer ikke på de der to chancer – Kenan på bagerste stolpe og Gökhan, der ikke kommer igennem – og så scorer de i stedet, og så har de teten. De spiller også stærkt i dag – de spiller rigtig stærkt!” lød det fra cheftræneren.

Søjberg var naturligvis skuffet over kampens resultat og har da også lidt at tale med spillerne om efter kampen:

”Vi skal lige hjem og have den vendt. Vi laver nogle fejl og lukker dem ind i kampen. Vi laver store fejl nede ved os selv. Dem var vi ellers lige sluppet af med, og derfor var vores resultater også blevet bedre.”

Læs mere om kampen på www.stiften.dk og/eller (gen)se kamp og interviews på Viaplay.

Absolut sidste kamp for Brabrand i efterårssæsonen spilles søndag mod FC Fredericia – på ”hjemmebane” på Ceres Park (Århus Stadion) kl. 14:30.

 

Tekst og billede: BS Sports & Media

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media