Presse     Facebook     Søg

Optakt: Formstærkt Nykøbing-mandskab gæster Aarhus

Brabrand Nykøbing

Når Nykøbing i morgen gæster Ceres Park i 17. spillerunde af NordicBet Ligaen, så bliver det efter en god Nykøbing-periode. Med sejre over Thisted og Roskilde, samt uafgjorte resultater imod Esbjerg og Vejle kommer der et hold på besøg med blod på tanden.

 

 

Af Asbjørn Højris Schmidt / FOTO: BS Sports & Media

 

I starten af september, da de to hold sidst mødtes blev det til en snæver 1-måls sejr til holdet fra Falster. Det var en sen scoring, der gjorde udfaldet. Ifølge Tom Søjberg en scoring, der kom efter en koncentrationsfejl, som det er set før i defensiven. Udover det mener han dog, at Brabrand skal gå efter det samme koncept som sidst.

”Vi skal sørge for at dække grundigt op. Vi skal koncentrere os i de afgørende faser. Nykøbing er rigtig gode til at flytte bolden rundt på banen, og vi skal være skarpe til at læse deres spil og komme imellem,” siger Tom Søjberg.

Han har et ønske om, at Brabrand bryder deres trekantsspil og kan komme afsted i omstillingerne. Det er der, at der er mulighed for mål og point.

Brabrand-holdet har efter det ærgerlige resultat imod Vejle i søndags arbejdet på at være mere konsekvente overfor hinanden. Han fremhæver dog, at det er på en positiv måde, samt at spillerne har tager det til sig på en god måde.

”Spillerne har i løbet af ugen ikke været tynget af Vejle-kampen. Tværtimod. Spillerne er godt klar over, at de leverede en kanon kamp. Der er ro og selvtillid i truppen efter nogle gode resultater. Der er en forventningsglæde til kampene, og jeg kan mærke, at spillerne elsker at levere et godt stykke arbejde,” siger Tom Søjberg.

Nykøbing har været inde i en god periode, men det er også noget Tom Søjberg har forventet om et hold, der har en klar plan om at ende i Superligaen med deres 2020-plan. Han mener, at Nykøbing vil komme til at spille bolden bedre rundt, end Vejle gjorde det. Han forventer dog også, at de ikke er så hårde i deres spil, og Brabrand derfor kan få lidt mere spil end i søndags.

Til spørgsmålet om, hvad der skal til, hvis efteråret er godkendt, svarer Tom Søjberg:

”3-6 point mere i de sidste 3 kampe. Derudover ved vi helt præcist, hvad vi skal forbedre over vinterpausen. Koncentrationen skal forbedres i de afgørende faser.”

Daniel Lundholm, Michael Pedersen og Morten Gerster Peipinen er stadig ikke klar til at spille.

Kampen fløjtes i gang på Ceres Park i morgen, søndag kl. 13.45.

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media