Presse     Facebook     Søg

Optakt: HB Køge vil angribe Brabrand som vilde løver

HB Køge Brabrand

I 15. spillerunde skal Brabrand på en lang udebanetur til Herfølge, hvor CASTUS Park og HB Køge venter. En opgave imod NordicBet Ligaens 6. plads der bliver meget svær ifølge Tom Søjberg.

Af Asbjørn Højris Schmidt // FOTO: BS Sports & Media

HB Køge har i den seneste uge måtte inkassere to nederlag. Først i søndagens NordicBet Liga-kamp imod bundholdet fra Skive, hvor det med en sen scoring blev til et 2-1 nederlag til sjællænderne. Senest blev Fredericia i onsdags endestationen for Køge i DBU Pokalen med et nederlag på 2-0. Faktisk har Køge i de seneste 6 kampe (inklusiv pokalkampen) kun fået 2 point på kontoen. Det fornægter dog ikke holdets klasse, hvis man spørger Tom Søjberg:

”De vil komme som vilde løver, der i modsætning til Skive-kampen er kommet for at spise op. De vil komme med 120 % for ikke at tabe point til et bundhold igen. Køge er, som de også selv proklamerede i opstarten, et top-6 hold. Og det hersker der ingen tvivl om!”

Køge er det hold udover topholdet fra Vejle, der har lukket færrest mål ind i sæsonen. Det er dog ikke noget Tom Søjberg fokuserer på. Han mener, at defensiven får travlt, og det er her fokus skal være.

”Drengene er optimistiske efter to gode resultater de seneste runder. De skal efterstræbe og sætte en ære i at gøre det færdigt. Hvis vi gør som aftalt og kæmper for hinanden, så kan vi godt,” siger Tom Søjberg om at tage de positive takter med fra Thisted- og Vendsysselkampene.

Da Brabrand og Køge mødte hinanden sidst blev det til 1-3 på Ceres Park. Selvom Køge først sent fik scoret de sidste to mål, så mener Tom Søjberg, at det var helt fortjent, de vandt. I flere perioder kørte Køge rundt med Brabrand, hvor de klart spiller som et top-6 hold. Efter gode resultater er det derfor nu et godt tidspunkt at få revanche.

”Spillerne skal have i hovedet, at der er revanche til gode. Vi skal ind og lave det ene mål, som kan give os point med fra Sjælland. Alle spillere skal spille op til deres bedste, og så skal vi håbe på, at Køge spiller under niveau,” siger Tom Søjberg.   

På skadesfronten er Morten Gerster Peipinen, Mads Rosenberg og Michael Pedersen tvivlsomme til kampen.

Kampen fløjtes i gang på CASTUS Park i Herfølge søndag kl. 14.30.

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media