Presse     Facebook     Søg

Optakt: 5 spørgsmål til cheftræneren

Brabrand Vejle

Brabrand tager i morgen imod topholdet og traditionsklubben Vejle Boldklub. Der venter de blåblusede en hård kamp mod NordicBet Ligaens på papiret stærkeste forsvar.

Af Asbjørn Højris Schmidt // FOTO: BS Sports & Media

Ændrer det på Brabrands gameplan, at Louati, Sousa og måske også skadesplagede Dominic Vinicius ikke er med i kampen?

”Det gør det ikke. De nye, de kaster ind, som de også spillede med i sidste weekend, er spillere, der kunne være i vores start-11’er og på de fleste andre start-11’ere i ligaen. Det ændrer ikke på den måde, de gør tingene på. Vi har så ting, som vi skal have kigget på. Vi skal stå tidligt op, og så gøre alt, hvad vi kan ud fra de måder, vi gør tingene på.”

Mikkel Buur nævner, at kynismen er en af de faktorer, der har forbedret Brabrand-forsvaret på det sidste. Ser du det også sådan?

”Ja. Den del har klart været bedre. Vi kommer heller ikke udenom, at det at lave mål selv betyder, at man kan vinde fodboldkampe. Nu er vi begyndt at lave mål i åbent spil, og det har vi nærmest ikke gjort i de første 13-14 kampe. Det er vi begyndt at gøre nu, og det hjælper meget, da vi ikke er afhængige af at score på en standard-situation. Så det har været rigtig positivt.”

Hvordan er situationen i truppen lige nu?

”Vi mangler lidt folk i forhold til, da vi var i Vejle. Morten Gerster Peipinen og Michael Pedersen er eksempelvis ikke med. Jeg tror på, at de spillere, vi har med, godt kan lave et resultat mod Vejle. Jeg synes, vi har et hold, der hjælper og arbejder hårdt for hinanden. Vi har en forståelse for, at vi ikke skal give skylden videre, men går hårdt ind i tingene. Vi har et rigtig godt kollektiv i forhold til at skulle gøre noget mod Vejle.”

Vejle har lukket færrest mål ind af alle. Hvordan skal I forsøge at åbne den stærke defensiv?

”Der er ingen tvivl om, at vi skal koncentrere os om at få lukket Vejle ned. Når det sker, så vil der komme nogle chancer, som skal scores på. Det har vi været gode til de andre gange. Det handler ikke så meget om at bryde deres defensiv, men mere om at løse deres offensiv.”

Hvor ser du Vejles klare styrker?

”Jeg synes, de har nogle individuelle kvaliteter, som et fodboldhold i 1. division normalt ikke har. Hvis de træder i karakter, så får vi det rigtig svært. Det er individualitet, som jeg synes, er deres styrke. Det er de store profiler, de har, og som er bedre end de fleste andre 1. divisionsspillere, som kan afgøre kampene. De skal også have ros for at forsvare rigtig godt. De gange hvor de er kommet foran, har de været gode til at lukke kampen ned.”  

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media