Presse     Facebook     Søg

Optakt: Brabrand gæster Blue Water Arena

Esbjerg Brabrand

Søndag er der revanchetørst, når Brabrand gæster Superliga-nedrykkerne fra Esbjerg fB i 18. runde af NordicBet Ligaen. Første kamp mellem de to mandskaber tilbage i september blev afgjort på fire minutter og endte 0-2 til vestjyderne.

Af Asbjørn Højris Schmidt / FOTO: BS Sports & Media

Tom Søjberg forventer en kamp meget lig den første, hvor Esbjerg bør spille bedre fodbold. Han er dog heller ikke i tvivl om, at Brabrand også i denne kamp kan skabe chancer, der kan volde Esbjerg problemer.

”Esbjerg har vokset lidt siden og er kommet tættere på deres spil. Vi er dog også blevet lidt bedre og bør kunne skabe nogle situationer, der kan skabe mål,” siger Søjberg.

Han mener heller ikke, at det er uden betydning, at stadionet hedder Blue Water Arena:

”Vi skal ind og spille en fed kamp imod Esbjerg, der kommer lige fra Superligaen. Jeg forventer, at der er nogle af spillerne, der har noget ekstra at finde frem sådan en dag.”

Lige præcis banen bliver en stor forskel fra sidste kamp, hvor der fra Esbjerg-siden var indvendinger mod hjemmebanen i Brabrand. Søjberg mener, at det kommer til at give en lille fordel til Esbjerg, men roser samtidig sine spillere for også at levere varen på de gode baner:

”Vi er blevet vant til en god bane på Ceres Park også. Her har drengene vist, at vi har kunnet ændre og tilpasse vores spil til et hurtigere underlag. Vi har et godt pasningsspil og har skabt et mere flydende og dynamisk angrebsspil.”

Tilbage i september havde Brabrand flere store chancer, der kunne ende i scoringer. Søndag ligger bolden ved de offensive folk, der på dagen skal slå til. Søjberg fremhæver selv Mike Kaljo, der er ved at være tilbage og finde sin skarphed, Nichlas ’Tunna’ Knudsen, der er ved at finde sit gamle tempo og selvfølgelig Brabrands topscorer, Kenan Hajdarevic. Det er de tre, der skal afgøre det for Brabrand. Søjberg mener desuden, at en af nøglerne til sejr er at undgå de dumme fejl, som kostede point i sidste kamp imod Esbjerg.

”Deres tryk var godt, men de var først rigtig farlige, når vi dummede os. Hvis vi taber bolden i egen zone, så går det altså galt. Hvis vi kan undgå fejlene, så tror jeg godt, vi kan tæmme dem,” siger Søjberg.

Kampen mellem Esbjerg og Brabrand spilles søndag kl. 14.30 på Blue Water Arena.

HUSK DESUDEN AT KAMPEN VISES PÅ TV3 SPORT 1 MED OPTAKT KL. 14.15. 

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media