Presse     Facebook     Søg

Topopgør i Kolding i vente

 

Brabrand tager i dag til Kolding i forhåbning om 3 point, som kan bringe os alene i front. Men først skal hjemmefavoritterne nedlægges.

 

Kolding vandt i efteråret deres pulje, og der er blevet handlet flot ind over vinteren, hvor bl.a. er Jesper Blicher, Søren Andreasen og Erik Nissen er kommet i stalden, som spillere, der mere eller mindre er gået ind i Koldings start-11. Endskønt er den tidl. Brabrand spiller Mathias Høgsholt i folden i Kolding. 

Kolding startede som lyn og torden med en sejr hjemme mod Avarta. Dette er blevet efterfulgt af 2 nederlag mod hhv. Brønshøj Boldklub og Thisted FC. Så det er et sultent hjemmehold, der venter Brabrand. Der vil helt sikkert kunne ses en trodsreaktion, som det også fremgår på værternes hjemmeside. Kolding må til kampen undvære oprykningsspillets topscore Rune Nautrup, der afsoner karantæne. Det ændrer ikke på favoritværdigheden, som Kolding må tage.

Brabrand møder op til kampen med forventning om en kamp, hvor ordet stormvejr kan blive et tema, når Kolding vil forsøge at presse Brabrand tilbage på egen banehalvdel. Brabrand skal kunne stå i mod Koldings pres og så komme fremover stepperne ved lejlighed. 

Brabrand døjer stadig med småskader, som driller. Men det er stadig et slagkraftig hold, der stiller til start i Kolding, hvor det forventes at blive en intens kamp med mange dueller på en vanskelig bane. 

Kampen spilles kl. 13.00 i dag i Kolding. 

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media