Presse     Facebook     Søg

Hvidovre kommer på besøg

Skærtorsdag byder idrætsanlægget på Engdalsvej til topopgør. Modstanderen er traditionsklubben Hvidovre, der er kommet fint for land. 

Det har været en kort uge for Brabrand, der senest spillede 1-1 i Kolding i lørdags efter en mindre god præstation. Styrken ved holdet er, at man kan få meget ud af lidt, og det var lidt den følelse, som man stod med efter kampen. Der manglede en del, men der blev alligevel hevet point med hjem. Dermed er vi nu ubesejrede i 19. turneringskampe i rap. Det må gerne fortsætte. 

Morgendagens modstander er Hvidovre. Hvidovre er et stærkt hold med bl.a. to tidl. AGF'ere i Frederik Krabbe og Nicolai Johannesen i folden. Derudover råder Hvidovre-træner Christian Iversen over flere profiler, der kan volde Brabrand problemer. Bl.a. skal der holdes nøje øje med de vævre kanter, som Hvidovre har i Louka Andreassen og Frederik Emil Andersen. De er begge en kilde til evig uro.

Derudover skal københavnernes to angribere Lasse Brandt og Alexander Lazarevic passes op. Hvidovre er et godt hold, der både kan spille fysisk, men som også er fantastiske med bolden. De er stærke til at sætte spillet, og deres bagkæde er dygtige til at føre bolden frem og iscenesætte kanterne. 

Brabrand stiller til start med de elleve, som trænerteamet mener kan løfte opgaven. Det bliver en stor opgave, som Brabranddrengene står overfor, når de sjællandske favoritter til en oprykningspladserne kommer på besøg. Brabrand skal spille med kynisme og være afklaret. Tilmed skal de uddelte roller spilles til UG, kryds og slange før, at der er chance for points. 

Især aftalerne og ærgerrigheden fra spillerne skal skinne igennem. Der skal være villighed til at løbe de ekstra meter for hinanden - derigennem skal vi fremstå som et kollektiv. 

Vi håber på god opbakning på trods af, at onsdagsvejret har været blandet. Vi tror på, at det bliver bedre i morgen. Der er fri entré til morgendagens kamp mod en af oprykningsfavoritterne. Kampstart kl. 14.00.

Vel mødt

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media